Fett chill dag!

Idag så har vi haft den chillaste dagen i skolan ever typ. Vi har sett på film nästan hela dagen idag, såg på nån teknad i Engelskan, sen så tittade vi på historieä
Saknar 
arna på Svenskan då den var inställd, sen så tittade vi på nyheter nästan hela geografi och sen så kollade vi på bad boys 2 på NO. Så jäkla chill, slutade även en halv timme tidigare då lejandro var lite sneeel idag (Y)
 
Åkte hem och så var det upp till stallet, hade en mysig dag med mockning och bara greja i stallet. Hästarna vilade, tog in dom och grejade lite med dem innan vi åkte till Benjamins fotbolls träning. Lagade mat nyss och är proppmätt. Chillar i soffan med julmust och pringles :D Love fredag, allt är på plats. Benjamin sover i fotljen, mamma ligger i ena soffan och pappa i andra och jag på kanten. Allt e på plats med en massa ljus oxå, love it med  mysig fredag hemma i sofan asså! Chilla inför en fullspeckad dag imorgon! Upp till stallet vid halv 9 och för att va med när vi ska släppa ihop Tres nya häst Fiona med Fender och hans gäng ( ;) ). Sen så till Torp och handla julklappar med mamma, stallet och rida båda pollarna och sen vid halv 7 typ så kommer Olivia med familj hem till oss, hög mysfaktor! 
 
Jaja nu ska jag se på Black Jack med familj! <3
Saknar sommaren...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0