Mollys place

Just nu sitter jag i sängen hemma hos Molly och dunkar musik och pratar. Sjukt mysigt, har precis kollat på film och nu ska vi titta på skräckfilm.... Kommer att dö, haha! Lite hyperaktiv justnu efter ett antal Redbull, nej nu ska vi tjocka oss och vi hörs imorgon sötnosar! 
 
Btw, red en mysig tur i skogen förut på Beckie och hon var sjukt tittg och jätte pigg. Men bara kul att hon e me på noterna. Pusssss, love u all! ♥
 
2 störda jävlar...
2 ännu mer störda jävlar.... hahah :*

Godförmiddag?

Just nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. Ska strax göra mat åt mig och mina bröder. Har haft en chill morgon framför TV:n innan jag satte igång och baka chokladbollar ♥ Så gott! 
 
Chillar i 3 timmar till innan det blir stallet och rida mina pollar innan jag åker vidare mot uddevalla till bästis :* Suger att bo en bit från sin bästis... Men tur att det finns bussar och föräldrar ;) Nu ska jag vara duktig att laga mat, hörs sen pussss!
 
Mina bröder och jag + Johan 

LOL

Gus va bra, ska se den igen nu.... HAHA! Riktigt bra asså länge sen jag fastnade för en film såhär. 
 
 
NU blire se om den´, hehe. Jag är sjukt trött nu eftersom jag gick upp halv 5, kvart i 5 imorse så.. Men vi hörs och ses imorgon då vi hoppas på bättre väder! 

Ullared ♥

Heeeej, sorry for bad update lovers! 
Jag har varit på ullared hela dagen idag och jag har handlat en massa fynd. Sjukt snyggt skärp för 40 kr och en massa andra snygga grejer. Billiga och bra kvalité, jätte nöjd över mina inköp kommer bilder snart. När vi va hemma   typ vid 4 så packde Tres och dem upp lite och så åkte vi till stallet. Var sånt äckligt väder så jag sket i att rida så jag bara mockade och gjorde iordning allt och tog in 2 blöta pollar... 
 
 

Tres house nu :))

Sitter här hemma hos Tres i soffa och väntar på maten. Kom hit vid 1 typ och vi har varit hos hennes blivande sotrhäst Fiona och hälsat på sen så åkte vi mot stallet och så tränade jag dressyr på Fender i paddocken. Red mest trav idag och han var lite loj och ville inte jobba framåt men efter en stund så gick det bättre. Red även igenom LA:1 på slutet och det gick riktigt bra faktiskt! Longerade Beckie en liten stund i paddocken. Haha hon hade damp och sprang som fan och bockade och var allmänt galen ;) 
 
Ska försöka blogga lite senare men får se annars får ni överleva tills imorgon.. 

BIG LOVE ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är helt fucking beroende av The Vampire Diares!
 
Böckernaär också sjukt bra! ♥

Beckie 27-10-2012

Red ut med Tres idag på Beckie. Förutom att hon hållde på att dö 2 gånger då vi träffade 1 älg med unge och såg ett rör så gick det bra. Låg ett hinder i skogen och hon hoppade typ1 meter med värdens rygg fast det var typ 40 kanske, haha så söt! Finns ingen häst som älskar att hoppa så mycket som Beckie asså. Red kanske 40 minuter,  ganska chill runda. VI bestämmde att vi ska rida längre imorgon då vi har mer tid.
 
Tjockis Beckie för 1 ½ år sen och Tres :))

Bästa passet än på riktigt länge!

När jag gick ner i paddocken så var det meningen att jag skulle hoppa men så blev det inte riktigt.. När jag satte igång och red fram kändes det väldigt bra. Lite jobbigt med vänster bogen men annars så var han jätte fin. När jag satte mig ner så var han super fin jobbade påbra med bakbena och hade grymt fin form och jobbade på med bra steg. Galoppen var fin han hade bra steg och form men det gick lite försnabbt. Började med att jobba honom med att han skulle samla sig och sen öka några steg och sen samla sig igen. Hållde på så en stund tills han gjorde det bra. Då började jag med förvänd galopp vilket han är grym på men han är lika bra på att göra det på det lätta sättet. Med att springa utan bakben och bara galoppera snabbare och snabbare. Så red förvänd galopp på volter och var noga med att hålla stöd och få in vänster bogen och efter lite huvudet rakt upp osv så jobbade han på 10 meters volter i samlad förvänd galopp med grymt steg och sjukt fin och hög form och helt amazing. Mamma som brukar alltid hitta fel eller se sånt som jag inte märker tyckte att han han riktigt jävla bra! Satte enkla byten och halter från både trav och galopp och inte snacka om övergångarna. Kan inte vara annat än nöjd asså! ♥
 
 
Detta steget fastmed bättre och högre form
 
 

Mycket man vill så varför inte?

Vi säger alltid att vi vill en massa saker. Varför gör vi inte det då? Jag säger att jag vill hopptävla nån gångmed Fender igen, hur svårt är det att anmäla sig? Kollade runt lite för skojs skull, fanns en rolig i uddevalla så varför anmäler jag mig inte bara? Jag vill ju... Vi har gjort det hur många gånger som helst jag känner han utan och innan, bara för att det är en rolig grej. Har inte hopptävlat honom sen förra sommaren typ.. Saknar det något enormt, kollade till Beckie både dressyr och hoppning men hittade ingen. 
 
Varför sitter vi och säger att vi vill en massa saker och inte gör de vi vill? Jo för vi är fega, över analyserar.. Tänk om det händer eller så skämmer vi ut oss osv. So what? Det måste gå dåligt ibland annars kan det inte gå bra! That´s it. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Ska göra mig iordning nu och bege mig ner till kungshamn och göra en grej. Hoppas att det inte tar så lång tid, har inga mer planer för dagen förutom att jag ska rida senare. Ska försöka ge mig ut och springa också :)
 

1 häst riden - Beckie

Red Beckie en liten stund i paddocken förut. Red bara lite mjukande, kort och chill pass. Ville bara rida igenom henne lite snabbt inför morgondagens tränings pass. Stenhårt pass tills vi båda svettas och är helt slut ;) Samma med Fender, har inte bestämmt om ´vi ska hoppa imorgon eller på söndag får se. 
 
Bara älskar denna bilden, hon e så fin här ♥
 

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Åååh älskar bra livet juat nu! Lov nu, helt underbar känsla! Inte bara helg utan 1 underbar vecka. Nu drar jag mig mot stallet. Fick precis reda på att träningen för Helene och Per Waaler var inställd.. :( Rätt surt men sånt är livet, kommer fler gånger. 
 

1 skoldag till!

OMG baraen dag till så är det lov, fyfan va skönt! 
Kan det inte bara vara 14.25 och fredag idag? Då hade jag haft lov nu.. Gud va underbart med lov, jag ska träffa kompisar hårdträna med Beckie och Fender. Lördag kanske göteborg och shoppa och åka till Billdal och titta på deras elittävlingar i hoppning som de håller, Peder, Lisen, Alexander och Daniel Zetterman osv... Fet kul, annars så ska jag åka till dingle då de har öppet hus eller bra och göra en grej i kungshamn. Får se hur det blir men hoppas på Göteborg ;) 
 
Söndag består av att rida Fender sen fixa Beckie innan vi drar till Dingle för att träna för Helene eller Per Waaler. Det får bli Beckie denna gången, ska bli as kul att se vad de säger om henne! Då jag bara har tränat för Diana 3 gånger typ och Karolina 1 gång så. Nu har hon börjat gå mycket bättre så hoppas de gillar henne! Sen på måndag blir det nog Ullared med Tres. Bollen ligger hos mamma, hahaha nej men får se hur de blir.. 
Nu ska lilla jag lägga mig och somna till The Fray och deras grymma låtar! 
 

Pigg ponny men go ridtur

Idag så red jag ut på Fender med Tres och Bengan. Både Fender och Bengtsson var sjukt pigga, fast Fender var värst som vanligt.. Lyckades hålla honom nästan hela rundan förutom på ett ställe men skrattar bara åt han för han tycker det är så sjukt kul att bara få springa. Jag är verkligen inte den typical dressyr ryttare, jag älskar att hoppa och hindren ligger på 90 eller högre och jag älskar att rida ut och bara låta honom springa. Han älskar att vara i skogen och det vill jag inte ta ifrån honom den lyckan! Har hoppat upp till LA på min gamla ponny och jag saknar hoppningen något sjukt men vill inte ponnyn hoppa på tävling så.. Dock är dressyr väldigt roligt också :) 
 
Grabbarna grus u know.. 
 
 

Sleep time

Har slappat på soffan en stund nu, kollat på Greys anatomi. Så bra, bästa med denna dagen iaf och Ben&Jerry såklart.. ;) 
 
Nu ska jag sätta på den film som jag ska somna till, blir nog Pearl Harbor eller The Notebook båda är grymma så svårt val... Hahah nej men måste sova nu och så man orkar en halv jobbig dag i skolan imorgon. 
 
Finaste på denna jord! ♥
 
 
Spola fram till 1:10 

2012-10-24

Visste du att...
 
... jag ska träna för Helene eller Per Waaler på söndag?
... jag älskar fjortis musik? 
... jag ska rida för Munkedals ridklubb nästa år?
... jag har haft Fender i över 3 år? 
... Beckie har funnits i våran familj hela hennes liv?
... jag älskar musik och jag inte kan leva utan det?
 
Hahah en massa blandad "fakta" :))

Klicka runt lite bara..

Satt inne på youtube och lyssnade på 2 grymma killar. Såg en sång och jag klickade in mig på den och shit va duktiga dem var! Så bra låtoch deras röster, så bra! När de sjöng tillsammans deras röster bara gick ihop till 1. Riktigt bra, skivkontrakt?
 
 
 
 

2 hästar ridna

Red Beckie ganska länge. Värmde upp ganska mycket litte att hon skulle vara helt igenomriden. Hon var riktigt pigg idag, men det är bara bra! Dock så blev hon väldigt stark i galoppen ibland.. Men detlöste jag med volter och avbrott så hon skulle lyssna på mig. Red fram minst en halvtimme om man inte räknar med skritten. Ville att hon skulle lyssna fram men även lyssna på förhållningar. Det fungerade super, jobbade även men henne över bommar då hon skulle vara rak och gå kvar i form och inte fläcka upp huvudet lite traggel men efter en massa arbete så gick det också galant. Sen så gjorde jag en liten övning, trava över bommarna i bra och power trav, detskulle vara spikrakt innan jag svängde vid kortsidan då svängde jag ganska snäft för att komma upp på medellinjen och göra skänkelvikning till spåret. Detta gjorde jag tills det fungerade bra i båda varven och jag var nöjd! 
 
Började hoppa så smått på 2 räcken med 3 galoppsprång imellan på medellinjen och de låg på 50 rullade över och mitt mål var att försöka komma rakt och bara hoppa. Dock hade jag inte räknat med att hon skulle gå på 2 galoppsprång hela tiden då hon sprang ifrån mig... Hahah men jag lät henne gå på 2 och hon var super och jag var nöjd då hon bjöd super bra och grym språngkurva. Jag flyttade hindren lite snabbt så de stog 10 m in från spåret på  diagonalen. Hoppade de några gånger enskilt sen så satte jag ihop dem i en liten "bana" på 4 språng super nöjd hon bjöd som satan mot på rätt och ville verkligen hoppa och med sån energi att hindren kunde ligga på 130 minst ist för 70-80 haha! 
Lilla skruttan ♥
 
Fender red Tres dressyr på för jag hade problem med tiden.. Det gick super, hon tränade på att han skulle trava in i handen med stora steg utan att rusa och när han kom så släppte bakben, rygg och formen blev jätte bra! Sen så jobbade hon med samlingar och längningar/ökningar. Fungerade jätte bra med lite tips från mig så red hon honom super bra verkligen! :D
 
 
Haha Fender kollar in tjejer och Tres posar så vacker in i kameran... ;)

Godaste någonsin! ♥♥

 Kan leva på dom asså! 

Stallet next

Ska strax dra mig mot stallet. Jag ska försöka hinna med båda pollarna, jag vill det iaf men får se. Beckie ska jobbas med bomma och relaterade linjer tror jag. Hindren ska väg ligga på 70 eller nåt bara för tycker att det räcker idag då hon kanske ska hoppas på söndag också. Om Fender rids blir antingen ut och galoppera i skogen eller så sätter jag på martingal och går mer och hoppar lit i paddocken, samma som Beckie då. 

Haha barn bio (Y)

Hhaha ska strax till Bion. Ska se Hotel Transylvanien eller nåt sånt med Benjamin.. Alltid lika kul att gå på bio eller? Hoppas att den e lika rolig somden verkar! 
 
Pussssss på er! :*

Jobbigt men bra pass - uteritt med Tres

Började med Beckie idag. Skrittade henne ca 20 minuter, först på långa tyglar bara efter det så jobbade jag henne. Det kändes bra och då gick jag över i trav men det var kaos, otakt, fläckte med huvudet, tung, hängde i handen, lyssnade inte osv.. Hållde på en stund men inget fungerade så provade jag lite i galopp och hon var bättre i handen men fortfarande lite hängig och lite seg och dog loiksom för mig. Jag sa till henne ordentligt och jag sa nu jävlar ska du fram! Då gick hon fram som skjuten ur en kanon, hehe men hon lyssnade! Jobbade henne i trav riktigt länge på olika saker hon skulle gå fram när jag ville och nnär hon bara sprang så var det halt direkt för att få powern utan att behöva sitta och rida ihäl mig. Efter hjälp med cavaletti och massa arbete så svetten rann på både mig och Beckie så började det fungera mer. Men då fortsatte jag ännu mer, jobbade skänkelvikningar då skulle hon gå i form och jobba på bra åt sidled och efter lite tragglande så gick det åt båda hållen. Gjorde även ryggningar och bakdelsvändningar. Red ca 1 ½ timme men jag fick jobba uppe på ryggen kan jag säga! Fyfan va trött jag var efter, när jag skrittade av kunde jag inte ha bena i sigbyglarna.. Det gick inte, haha detta behöver båda vi minst 3 dagar i veckan helst fler dagar och det ska det bli! Hårdträning ska det bli nu, inga pass ska vara slumpmessiga i utan ha en och ALLTID följa den! 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi får inte glömma Fender. Jag och Tres tog oss en ganska lång runda i skogen. Båda våra ponnys var lite galna, höstkänslor. Haha Fender studdsade som in i genom hela galoppen till jag inte kunde hålla honom i bara ökad galopp ;) Det slutade i full fart rakt upp i steniga klätterbackarna.. Men det slutade fint för han har koll på sina ben som tur va, hehe. Skrittade en bra bit sen över stock och sten och så kom vi till en jätte fin stig precis på slutet innan vägen och så tänkte vi trava men ne det tyckte inte Fender och Bengan så det slutade med att Fender sparka av sig skyddet eller nåt och aa nikan nog lista ut resten?
 
Dessa hästar ibland asså..
 
 

Slapp morgon - nordby - stallet

Efter en riktigt slapp morgon så skulle jag till stallet vid 1 när mamma skulle till Torp. Men så blev det ändrade klaner.. De skulle till nordby istället så jag hakade på, hittade några kläder i bagaget som jag bytte till och mammas converse (hade på mig hästkläder då vi redan var i bilen) och så drog vi. Kollade runt i några affärer men hittade inget speciellt. Käkade en snabbis innan vi satte oss i bilen hem. 
 
Jag red ut på Beckie i mörkret med Sigrid. Beckie hon va så fjompig... Haha jaghar aldrig varit här och allt är super farligt och snart dör jag av ett monster, eller så får jag hjärtattck.. :'''''( Så söt e hon ♥
 
Nu blir deten chill kväll framför TV, mys! Kom fram till att jag behövde en slapp helg nu, e så sjukt trött i skolan så behöver bara chilloch somna tidigt och ha en riktigt chilla morgonar nu. Inga krav bara soooova (Y)
 

Efter 1år och 7 månader - we are gonna miss u

 
Tres och Tolous ♥
 
Idag så åker lilla Tolous hem till Nybro efter 1 år och 7 månader.. Så lång tid har han alltid stått i hagen med Fender och hälsat på Beckie igenom gallret i boxen. Vi kommer att sakna dig! ♥

Att en glass kan rädda hela ens kväll?

Min dag igår var inte super men på kvällen smllde man i sig lite Ben&Jerry och då leker livet! ♥♥♥
 
 

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Shit vad man missar när man e sjuk. Har inte haft någon som helst lust med något nu när jag har varit sjuk.. Därför har jag haft hur mycket som helst nu i eftermiddag/kväll. Prov imorgon och ligger efter i matten eftersom jag missat 6 lektioner typ och svenska, tyska säkert nåt i engelskan jag har glömt ;) Tur att provet inte verkar jätte svårt iaf.. Dock är det svåraste att komma ihåg alla namn, James Watt är det enda jag kommer ihåg, hehe. Men skriva på armen? Hahah nej men de sitter nog imorgon.
 
Ååh jag saknar min älsklingar jätte mycket! Mamma har tagit hand om stallet nu när jag har varit sjuk, en kompis till mig har hjälpt till också, super snällt! Fender skrittades ut i skogen igår vet jag och i måndas ett kort joggin pass bara så han måste ridas imorgon och Beckie har mamma ridit iaf 3 gånger denna vecka! Super att ha en mamma som rider, verkligen! Ne nu ska jag försöka sova lite och imorgon så ska jag plugga hela morgonen innan skolan så måste upp tidigt.. 
Så fin e hon, en ängel från himlen! 
Med Prinsen från helvetet? Neeeeej min lilla prins från guldhjärtats dal kanske?! Låter bättre och passar bättre!

2012-10-17

Sjuk igen... :/
Jag är jätte förkyld och hostar mm. Fick gå hem från skolan igår för jag mådde piss, sov hela dagen efter. Vet att jag inte uppdaterat så bra nu men har inte orkat riktigt.. Men ska försöka bli bättre!
Saknar min lille plutt! ♥

Grym kurs för Mia igår!

Igår så var jag och Fender med på en tumkörningskurs för Mia. Gud va duktig hon är! Värmde upp ganska simpelt med skritt, trav och galopp på volten i båda varven. Lite övergångar och att han skulle lyssna på mig osv. Mia tog över lite och så gjorde hon lite skänkelvikningar eller början på och efter en stund korsade han jätte bra med bakbena. Sen så skulle jag försöka och då gick det sådär men efter lite traggel och tappande linor så började vi (eller jag kanske?) få ordning på det och så jobbade han på i en bra skänkelvikning och jag var väldigt nöjd över min lilla gris ♥ Jag ska försöka börja tumköra oftare för tror att Fender behöver det. 
 
Tres fotade lite på oss får se om jag kan få några bilder snart som jag kan lägga ut år er :)

Hehe så kan det gå...

Bjuder som FAN, haha..

Dagens ridpass

Hoppade sessan idag, kan bara säga 1 ord WOW! Typ aldrig varit såhär posetiv, hon älskar att hoppa men idag var det svårt att få henne att sluta.. När jag red fram så tyckte hon att vi skulle hoppa på dirren och sög tag i alla hinder. Gjorde en volt sen hon tyckte det var bättre att hoppa och fortsatte rakt fram så var vi över hindret, lille sötnosen <3
 
Hoppade lite olika hinder men dock endast fristående. Räcken med både bommar och plank, studs, oxer, trippelbarr, super fin på alla men hon var så himla mycket på hugget att jag tappade henne efter svängarna ibland och då hammnade vi väldigt nära men den hästen klarar sig ut allt! River hon blir hon förbannad och kickar och blir as sur, hehe vad säger man fux tanter? ;)
 
Ne lilla hjärtat var så himla fin det finns inga ord! Fortsätter hon såhär, då jävlar blir vi farliga till våren i både dressyr och hoppning! 
 
Bilden är gammal som gatan men oj va tjock hon var...

Bara lite onödig fakta men som ni kanske vill veta ändå...

1. Jag är jätterädd för höga höjder, men jag älskar att åka atmosfear fast jag får panik varje gång.
 
2. Jag älskar att ha mycket att göra, vill helst ha hela helgen planerad. Jag hatar att sitta inne tex en söndag.
 
3. Jag är totalt orädd bland hästar. Rider alltid de värsta hästarna, sitter upp på vilken häst som helst. Frågar nån om jag vill rida så hoppar jag upp, kan vara den där lugna och sega hästen till den mest hispiggaste som bara springer. 
 
4. Jag lyssnar på all slags musik, lyssnar på country till de allra lugnaste baladerna till skrillex. Sen så älskar jag Spice girls Wannabe, grym låt! Depplåtar står mig nära om hjärtat.. 
 
5. Jag har nästan ingen kompis i skolan som gillar hästar 
 
6. Visste ni att jag är allergisk mot hö tex. Om mamma inte är i stallet och hjälper mig så blir jag ganska handikappad.
 
7. Vill ha "ordning" omkring mig, som om jag inte vet var allt är så får jag panik men det får vara hur stökigt som helst, men om jag inte hittar jag inte mina grejer dampar jag loss tills jag hittat dem.
 
8. Jag är sjuk envis. 
 
 

Gossip Girl ♥

Man kan inget annat än att älska denna serie, Gossip girl. Gud va jag älskar den, bilderna, New York, Blake Lively, Chase Crawford och alla andra ♥ Sen serien, den är ju helt underbar. Diggar storyn och alla crazy saker som händer. Fett najs att bara sätta sig framför när man kommer hem från en seg och trök dag i skolan eller när som helst igentligen.
 
Snyggingen Chase (Nate Archibald)
 
 
Eller söta Blake (Serena van der Woodsen)
 

Har varit sjuk...

Usch, har varit sjuk i flera dagar nu... Så har inte orkar sätta på datorn för mitt huvud har kännt som de ska sprängar, men sånt e livet ;) 
 
Nu ska jag bege mig mot skolan strax, var hemma nu på morgonen för kännde mig inte helt 100 men nu känner ag mig mycke bättre. Asså shit, titta ut genom fönstret och se detta underbara vänder! Hoppas det håller i sig tills ikväll då jag ska få rida mina älsklingar igen ♥ Mamma har ridit Beckie nu sen i söndags och Fender har fått vila.. Idag så står det dressyr på schemat. 
 

Beger mig mot stallet för att rida min Prins!

Nu ska jag strax åka till stallet och rida ut med min lilla Prins. Mamma tar Beckie idag tror jag. Har inte orkar blogga idag, känner mig typ sjuk :/ 
Igår, shit va hemma typ 9 och då skulle jag laga mat och sen så satte jag mig och titta på film å så sommnade jag, hehe! Älgjakten börjar imorgon så får passa på att rida ut nu för man vill ju inte direkt bli skjuten ;)
 
Haha titta vilken gammal bild jag hittade, den e från förra sommaren i juni..

Torp nu ♥

Nu ska jag och Tres till Torp. Ska typ handla någon tröja från Gina och saker jag behöver från Hööks. Det är d än så långe iaf ;) 
 
 

Fy va coolt!

 

Mina ögon blöder...

Har suttit och skrivit i 3 och en halv timme nu.. Min ögon blöder och huvudet sprängs. Haha nej, men shit va trött man blir av att leta information och skriva i massor. Mitt arbete är i biologi, sex och samlevnad. Har precis avslutat frågorna om könssjukdommar. Valde att skriva om hiv/aids, klamydia och flatlöss. Hehe tog de jag visste mest om redan.. 2 frågor kvar men de tar jag imorgon och så ska jag läsa igenom arbetet 10 gånger eter stavfel eller något annat slavfel ;)
Nyvaken cheyy.
Nu ska lilla jag sova så jag är pigg imorgon! 

Stallet nästa

Nu drar jag mig mot stallet strax och rider min älskling, Sessan vilar idag. 
Fender ska ut och ridas ut och leta efter vårat försvunna bakskyd.. Hehe galoppera ganska mycket också eftersom han har lite lagom övskotts energi! ;)

Tjoooo

Blö har suttit och skrivit massa nu, typ 2 sidor eller nåt. Var inte så jobbigt som jag trodde men är sjukt trött nu. Blir  rätt sleten efter en massa skola! Hehe och rida en massor osv ;) Men det har jag valt och jag älskar det! ♥
 
Bakom kulisserna...

Tjppp


Hemtenta, prov, läxor och jag flippar...

Har så jävla mycket i skolan, har en STOR tenta på minst 7 dataskrivna sidor, hade prov idag, massa läxor i tyskan och en massa andra grejer. Plus att Beckie ska igång rejält nuoch  tränas mycket och rida långa ridturer och sätta mål och mer krav på henne osv. Sen så har vi ju Fender också som måste hållas igång, han ska få denna veckan chill också men sen då jävlar blir det stenhård träning varannan dag ungefär i paddocken och jobba upp våra resultat och samma med Beckie men såklart så ska det blandas med uteritter och mysiga pysseldagar!
 
Men nu ska jag sätta mig och skriva om en massa tusen saker som ska vara med på den där jävla tentan..
 
Vet inte varför men älskar bara bilden!

Hoppning med Prinsen

Fender tränade på samma saker som Beckie gjorde i söndags. Var lite loj och ville inte riktigt fram i handen..Men jobbade igenom det och fick en helt okej känsla. Men när jag höjde hindren lite och hoppade det med bom innan taggade han till rejält! Shit va pigg han blev, kunde knappt hålla honom sög verkligen tag i hindren och jag kunde knappt hålla honom.. ;) Haha lille muppen, så söt! Hoppade uppåt 90 ungefär och han hoppade det fläckfritt med så mycket vilja asså ♥
Fin paint eller?

Tjaaa sötnosar♥

Sorry for bad update...
Har typ inte hunnit, skola stallet läxor mm så när jag har vit färdigt med allt har jag dött i sängen utan att ha orkat blogga :( Men ska försöka hinna med mer bloggning för eran skull! ♥
 
Ska till stallet och rida ut och leta efter mitt fösvunna bakbenskydd.. Tappade det i skogen när jag och mamma red ut i skogen på Fender och Beckie.
 
Fina killen :*

RSS 2.0