Grr..

Jävla internet asså.. Vill inte alls fungera, har försökt att komma in här hela dagen på datan men ger upp. Bloggar från mobilen vilket jag hatar men jaja. Sjuk idag med, skola imorgon för första gången på 3 veckor, kan inte säga att jag har längtat ;)

Drar till stallet dirr efter skolan imorgon. Emma red Fender idag och i måndags åt mig men Beckie har vilat.. Eftersom hon var som en tickande bomb innan jag blev sjuk så kan jag bara undra hur hon är imorgon efter 4 vilodagar.. Vågar inte låta många rida Beckie när hon är så pigg som hon är nu och ska jag vara ärlig så tror jag inte många heller, haha. Mamma kan ju de är ju hennes häst så, men hon har inte hunnit + hon har problem med ryggen nu så hon kan inte rida.. Men men hoppas på mjuk paddock och inte förmycke folk så hon kan dampa utan att jag behöver oroa mig för att springa in i nån eller att hon råkar sparka nån om hon bockar.


Sova nu så jag är pigg imorgon, godnatt pussssssss <3

Nån mer än jag?

Ni som kanske har läst här ett tag vet nog hur mycket jag äslkar musik? All typ av musik, One Direction till Amaranthe till Eminem osv. Jag tycker att grymma Ed Sheeran borde släppa ett album till! Lyssnar fortfarnade på + och väntar på nästa album. Kan alla låtar utantill och kan inte sluta lyssna på han.. Så nån mer än jag som tycker att han borde släppa ett album till typ snart? 
 
 
 
Pussssssssss ♥

Sick girl in bed

Buhu, sjuk... Feber och huvudvärk. Legat i sängen praktiskt taget hela dagen förutom när jag skulle äta och gå på toa haha. Tittat på One Tree Hill och sovit. Men är fett uttråkad nu, typiskt att jag ska vara sjuk när det är mjuk i paddocken och allt.. Men men hoppas på at jag är bättre imorgon, de blir nog inte glada om jag ställer in sjukhuset imorgon för tredje gången elr nåt ;)
 
Sleep time now, see yah tomorrow!
Louis ♥♥

"I Will Follow You into the Dark"


Hästarna 24/2

Idag så red jag Fender först på åkern i kanske 30 minuter efter framskrittning. Sen så red jag på vägen i kanske 30 minuter och arbetade han i trav mest. Jobbade skänkelvikningar och öppna fram och tillbaka över vägen. På åkern red jag fram och ville få han till bettet och jobba vilket han gjorde super fint på slutet i alla gångarter så på vägenbörjade jag jobba han mer. Grymma skänkelvikningar och och grym form han hade, bakben, rygg, dock blev han lite hängig på vänstertygeln ibland men de gick att rida bort så på slutet var han sjukt fin. Nöjd med han idag, skrittade av tsm med Tres och Bengtsson som jag träffade på vägen. 
Bästisarna ♥ Fender & Bengtsson, foto Therese http://tessiss.blogg.se
 
Red även Beckie efter. Red henne på vägen. Skittade ner till stora vägen, 15 min kanske och sen så travade jag till stallet igen och travade förbi och 1km till kanske. Hon var så sjukt pigg på hela vägen till stallet som hon skrittade på 15 min travade hon på 2-4 minuter.. Jävla fart hade hon och ett jävla steg. Men brydde sig inte om något annat än att hålla stöd. Lät henne trava på i en ordentlig fart, hur snabbt hon ville så länge hon inte gick över i galopp. Men shit vilket steg och började jobba riktigt fint den sista kilometern innan jag skrittade av henne i  15-20 minuter. Red inte så länge eller anstängande utan bara så hon skulle bli av med lite energi. Behöves, innan jag börja trava skuttade hon och var halvt galen av all energi hon har. Jävla is, men börjar smälta bort lite iaf.
Beckie & Wendy ♥ Foto Therese tessiss.blogg.se 


2 band, 2 låtar båda grymma ♥

 

Fullt upp (Y)

Åkte till Molly i onsdags, sov där. Tillbringade dagen där igår, grejade med allt möjligt från hästar till mat. Var ute på Smögen vid 8 typ, passade på att tjocka oss med Pizza, gött som fan haha. Drog hem t mig och snackade om allt, the typical girl talk! Myyyys. 
 
Idag så vaknade vi sent, halv 12.. Åt och chillade framför datorn innan det bar av mot stallet. Vi red ut på mina änglar, jag på Beckie och Molly på Fender. Eftersom det fortfarande är is överallt så betog turen av bara skritt men mysigt och bra för hästarna att röra på sig lite. 
 
Molly åkte hem och jag kom hem och fixade iordning mig lite innan jag drog vidare för filmkväll med bästa Olivia. Sagt att vi ska göra det länge nu så vi körde på idag. One tree hill, Ben&Jerry, kan det bli bättre? ;) Kom iaf precis hem och ska slänga mig i sängen för ska upp tidigt imorgon och följa med min lillebror på sin första fotbolls match. Så gulligt att se alla små 6-8 åringar springa och spela fotboll! Fast Benjamin är riktigt grym i mål så ska dit och hejja på han då han ska va målvakt i 3 av 4 matcher. 
 
1,5 år gammal bild, Bästisarna, godnatt ♥

Bussen right now

Ändrade planer, sitter på bussen just nu påväg till Molly. Stallet hela förmiddan tsm med Tres, myyys <3

De fick vila idag, tyckte att de kunde få de då Fender har gått i över en vecka och Beckie 5dagar på raken. Sover hos Molly inatt drar hem till mig imorgon nån gång och så sover Molly hos mig. Snart framme, bye!

Trött chey @bed

Guud, är sjukt trött.. Ligger just nu i sängen med täcke och favvotröja på och ska sätta på en film strax. Sova snart tills alarmet ringer 8 imorgon... Blöö måste upp, bussen väntar inte ;) Drar mig mot stallet tidigt och fixar och rider och grejer tsm med Tres innan det är dags att dra hemmåt och spendera kvällen med Molly som sover här oxå. 
 
Skrittade Beckie förhand idag, då mina planer sprack för att det var is överallt.. Sjukt halt, lyckades ramla 1 gång oxå, haha. Var ute i kanske 40 min. +/- lite...
 
Skrittade även ut barbacka på Fender tsm med Tres pch Bengtsson. Myyysigt! Snackade på som vanligt om allt och ingenting. Saknat våra uteritter, var över 2 veckor sen sist.. Inte okej, hehe. 
Normal eller vad va det du sa Tres? Beckiebus ♥

Sorry...

Vet att uppdateringen har sugit här... Men vårat internet är helt fucked up och det tar hundra år att komma in om det ens går. Jag får lite damp men vad ska man göra?
 
Iaf så red jag båda pollarna ganska länge idag. Beckie reds till Tossene och tillbaka och de är kanske 6-8 km? Iaf var ute 1,5 h ungefär. Mest skritt men även lite trav, skötte sig nästan hela tiden förutom när vi skulle förbi en traktor men van med hennes ryck så fick upp huvudet på henne innan hon hann bocka så högt. Men mysig tur och är nöjd med hur hon lyssnade på mig när jag jobbade henne. Pigg som satan men höll i skinnet.
 
Fender red jag i ca 1h. Red lika långt om inte längre fast åt andra hållet men travade väldigt mycket. Bara travade på och travade flera kilometer på raken. Skrittade fram sen så hade jag bara 1 skritt paus innan jag skrittade sista kilometern hem. Han behövde verkligen få röra på sig med tanke på det korta ridpasset igår och hur hans hage ser ut... Is överallt, är trött på skiten nu asså!
 
Tänkte att de ska gå ungefär lika långt imorgon fast Beckie ska ridas i skogen eller på åkern om underlaget tillåter. Fender ska gå i paddocken om det går annars så blir det vägen med dressyrarbete. Vill börja komma igång med träningen nu, vår nu och bra underlagså man kan rida ordentligt, hoppa, galoppera, träna ordentligt i paddocken utan att vara rädd för att de ska halka! Vill börja rida nu så de är fit for fight för tävlingssesonen. Särskilt Beckie som fortfarande är som en tunna efter sommaren, varför är det så lätt för henne att gå upp i vikt men inte gå ner? Jävla skada... Men hoppas på att få kunna rida ordentligt tills vi ska försöka ta föl på henne. 
 
I wanna put this day back on replay and keep reliving it ♥

Hästarna 17/2

Red Beckie i paddocken i ungefär 40 minuter. Jobbade på ungefär samma grejer som igår. Dock var hon lite jobbigare och spände sig hela tiden och tittade på allt. Men i emellan så var hon riktigt fin! När hon väl slappnade av mot så var hon riktigt fin och trampade påbra med bakbena och höjde ryggen och var underbar att rida.
 
Skrittade ut på vägen i 30-40 minuter efter tsm med Emma som skrittade Fender.
 
My princess ♥
Min söte gris, älskar dig ♥

Beckie 16/2

Red henne på ungefär samma sätt som Fender. I början så var hon ganska spänd och sprang med huvudet uppe höll på. Men lungade ganska snabbt ner sig och kom fram bra på yttertygeln och jag fick ett bra stöd i handen. Mjuk och lätt inte strakt och tungt som det brukar va. Red i kanske 40 minuter. Mest trav idag, riktigt nöjd med henne. Skötte sig utmärkt hela passet även fast hon var sjukt pigg. Love my horse ♥
 
Vill hopptävla nuuuuu.. Bohuscuppen here i come!

Fender 16/2

Idag så red jag Fender i paddocken i ca 1h. Tränade dressyr, han är väldigt väldigt känslig för allt. Han är väldigt känslig i munnen så han har en fin högform just nu men vill inte riktigt ta ett bra stöd på tygeln och det gör det svårt i övergångar och när det blir svårare. Så när jag tränade för Per så var de det vi ville få att han skulle ta ett bra stöd utan att vara "rädd". Jobbade på det idag oxå. Det är ganska ovant för mig för jag måste ändra min ridning helt och tänka om. Men vet att syftet är bra. 
 
Skrittade och travade bara för det är inte jätte bra underlag ute.. Men kände att jag är riktigt nöjd antagligen så blir det ett dressyrpass imorgon oxå. Har lite svårt att förklara hur jag rider för jag gör inte så mycket utan mest håller ett jämt stöd hela tiden. Upp med huvudet upp med handen osv.. 
Min fina ♥

Fyfan hjärtattack..

Åker tåg för första gången nu.. Paniken som uppstår nät jag inte vet om jag är på rätt tåg haha! Men nu är jag rätt iaf men orolig for de 3 byterna.. Usch tusen väskor oxå, dööööör, fastna i dörren när jag skulle på.. Blöööö tagga 7h innan jag är framme och så åker jag baklänges och mår illa! Åååh love life..

Får träffa mina sötnosar sen, saknar er Fender&Beckie! <3

Stall / Pizza / Godis

Chill dag i stallet idag. Mockat, fixat vatten och annat grejs som ska göras. städade sadelkammaren och lite överallt i stallet. Blev riktigt bra om jag får säga det själv ;)
 
Fick även rida i kanske 30 minuter på Himmie. Sååå himla härligt steg och när han slappnade av, gosh vilken häst! Dock så har han varit skadat väldigt länge men e nästan helt bra nu får honnpå att han blir helt återställd då de är en go häst som kan gå långt tror jag!
 
Sen så had ejag 2 timmar dötid innan det bar av in mot Karlshamn centrum för Pizza time med Nadia, Ida och Kristina. Myyys med go pizza och sen stoppade vi och handla mängders med godis... Fettma här haha, Ben&Jerrry glass, choklad, dricka och lösgodis. Men räcker till tågredan hem oxå, hehe. Åker 20 i 11 och är framme 5 typ. 3-4 byten och hoppas på att jag kommer rätt.. Haha första gången på tåg och helt själv, lääääskigt! 
 
Ska packa det sista nu innan jag ska sova, dö trött. Ser ut som en vandrande lik men stora svarta ringar under ögonen, sova länge när jag kmr hem! Man fattar inte hur jobbigt det är att jobba i stall förens man har gjort det i några dagar. Helt slut men gud va kul det är asså! Godnatt ♥
"Saknar"

Onsdag 13/2

Godkväll!
Sitter just nu på mitt rum med musik i öronen och ska strax sova. Är sjukt trött i både kroppen och allmänt. Men har såå kul och det är riktigt mysigt här! Har ätit god mat nu på kvällen samtidigt som vi tittar på 24. Har även kvällsfodrat, de är så mysigt att vara i stallen på kvällen! Så tyst bara höra hästarna tugga på maten. 
 
Började halv 8 med att ge mat till alla hästar och sen var det frulle vid 8 typ. Sen jobbade vi på till halv 1 då de var lunch i 1h. På eftermiddan till 5 har jag mockat, fyllt på spån, sopat, flyttat hästar osv. Men det är jobbigt, lärorikt och riktigt roligt! De andra dagarna har vi varit 3 med mig men imorgon är det bara jag och Nadia, mer att göra vilket är KUL. Har även planerat att försöka ta oss till affären och köpa godis och glass.. Mums, gottegris som jag e! ;) 
 
Ska sova nu men ha de braaaaaaa ♥
Vet suddig men saknar mitt "♥"!

Lunchrast

Brr, sitter just nu på mitt rum och ska strax börja jobba igen. 1h men fortfarande inte fårr upp värmen.. Hehe snart e den uppe när kläderna e torra och greja i stallet blir man alltid varm av! 
 
 

Waaler-fram

Sorry vet att jag inte har varit bäst på att uppdatera men har varit sjukt trött efter att ha varit i stallet hela dagarna.. Jobbade från halv 10 till 5 igår och halv 8 till 5 sen värmade mig i 30 minuter inne innan det var dags för 1,5 h till i stallet. Kom in och käkade super god mat. Just nu sitter jag på mitt rumn och försöker få upp värmen, druckit 3 koppar te och fryser fortfarande.. Failade med vattnet i förmiddas och sen dess har min jacka och vantar varit blöta.. King e jag haha. 
 
Men det är inte bara att chilla runt i stallet direkt. Det är kanske 30 hästar här. 20-25 är vi som e i stallet ansvar. Mocka, in och ut, mat hit och dit, vatten till alla inne och till hagarna 3 ggr om dag en så det är fullt ös! Men kul och lärorikt. På förmiddan idag så har jag mockat, gjort iordning hästar, in och ut med hästar, tvätta hinkar och fixa vatten till alla hästar, fylla på vatten i alla hagar till alla hästarna, luncha, ge frulle inne och ute, ströa, putsat lite har gjort tusen andra grejer som behövs och in emellan så ska man hinna ta hästarna efter varje ridpass för att de ska in i skrittmaskinen eller ut i hage elr nån annanstans. Samtidigt som man ska göra iordning nästa och få gjort andra grejer men tycker det är sjukt roligt!
 
Alla är väldigt trevliga och goa men gillar att sätta mig i jobb ;) Haha nej men på eftermiddan var det bara jag och en till så alla skulle fåmat och komma in och ut. Det som är mest förvirrande är alla hästnamn och vilka somgår i vilken hage, hehe. Men täckesfärger e bra, hehe. 
 
Ska nogstrax hoppa i säng och titta på nån film, trött och sliten men glad tjej här. Typ stora svarta ringar under ögonen då jag vaknade inatt och hade svårt att somna om, typiskt! De var läskigt varmt på rummet, lite överdrivet hög värme på elementet, oops i did it again... ;) 
 
Saknar min fina ♥

Lunch

Tjaaa, just nu sitter jag i deras kök och ska käka lunch.

Har varit i stallet sen halv 10 imorse, har hjälp till med lite allt möjligt. Börjar om 40 minuter igen, men de är fullt ös hela tiden men kul har jag. Hörs mer sen, pussssssss <3

Bilen

Ingen aning om var vi är just nu haha.. Svängde av i Laholm och antar att vi åker rakt genom landet nu för att komma fram. Östkusten typ, Blekinge. Men har mitt godis, go musik pumpas från radion, trött och de är riktigt trevliga så kan det bli bättre?

Träningen gick super och jag kände att jag har grejer att ta med mig hem att träna på oxå vilket är bra :) Nästa vecka när jag kmr hem så ska jag börja träna vidare på det som vi tränade på idag. Tänkte att jag skriver om träningen imorgon elr något för orkar inte när vi kommer fram och på mobilen blir för jobbigt.. Tres fotade iaf, tror det blev några bra då ljuset var lite konstigt i ridhuset så var det svårt att få bra bilder. Men försöka sova en stund nu, bye <3

Packning

Just nu ska jag packa. Ute i bra tid som vanligt ;) Slängde en massa grejer i tvätt som mamma fick tvätta åt mig, alla tusen hästgrejer som skulle tvättas osv. Kläderna kan ju vara rena första dagen, hehe. Ska lägga fram alla vanliga kläder som ska med, packa mediciner, all annan skit som ska med. Imorgon åker allt ner i väskor och hoppas på att få plats med allt i 1 väska men det tror jag inte att jag får, packar alltid förmycke... Men datorn åker med ner så kommer updatera som vanligt hoppas jag! 
 
Tagga dressyrträning också. Saknat att träna med min prins. Kanske 4,5 månader sen vi tränade ordentlig för tränare, gick ju inte så bra för oss på slutet av sommaren/hösten så all energi låg på Beckie och träningar då. Men ska bli kul att komma igång lite nu och så hoppas vi på att han sköter sig. 
 


Hästarna / Emma

Vaknade halv 12 idag. Så gött med 12 timmars sömn, kände att jag behövde det efter det längsta jag har sovit på 3 vekor är 7-8 timmar.. Alldeles för lite för mig, haha. Dagen har spenderats med Emma, inte gjort ngt speciellt.
 
Åkte upp och red mina pollar vid 3. Beckie red jag igenom i skritt i paddocken i ca 30 minuter. Blev riktigt fin på slutet. Emma började att rida Fender, han testade henne lite för att se om han kunde komma undan att jobba ordentligt.. Men det gick bra mot slutet, jag hoppade upp och red i 10 minuter typ för att känna igenom honom inför morgondagens träning för Per i Dingle. Kändes super fin, hoppas att känslan sitter kvar imorgon oxå! 
 
Finaste från ävling i sommras ♥
 
Har lagat lite mat med mamma nu och kvällen spenderas med Emma och familjen framför melodifestivalen. Myyyys, min sista kväll hemma nu då. 1 vecka borta, men det ska bli sååå kul!
Detta var ett tag sen nu.. 1,5 år har gått såå himla snabbt!

Advokat / stallet

Idag så ringde klockan kvart i 6, sjukt pigg efter 5,5 timmes sömn. Men men hoppade upp och grejade iordning mig och sen bar det av mot Uddevalla. Var framme efter 1,5 timmes bussresa som jag bara slappade på, lyssna på musik och facebooka typ. Komfram chillade i 40 min sen så började intervjun, det gick super bra. De tyckte jag hade bra frågor och de hade väldigt bra svar. Pratade med 2st så fick 2 vertioner vilket jag tyckte var bra. 
 
Sen så satt jag på espresso house i 1 timme och pluggade lite medans jag väntade på bussen. 
 
 
Åkte till stallet där jag red ett skrittpass i paddocken på Fender i ungefär 40 minuter. Riktigt nöjd, super fin va han ♥ Beckie fick vila då honfår sina dampryck och jag ville inte riskera skada. Chilladei stallet hela eftermiddan tills 6 typ. Plutsade sadlar, snacka, fixa och dona, gjorde vanliga stallsysslor somatt mocka osv. 
 
Bara legat på soffan hela kvällen då jag har sjukt ont i kroppen.. Ska sova nu då jag är läskigt trött och känner mig halvrisig. Hoppas på att jag känner mig bättre imorgon då en fullspeckad dag med ridning, städning, plugga med Emma osv ska in på schemat. Har inte packat en ända grej en... Duktigt Linn, ute i bra tid som vanligt ;) 
Miss u!

Godkväll

Sitter just nu ute på kontoret, lyssnar på go musik och ska strax hoppa in i duschen. Pluggat i 5 timmar och det får räcka för ikväll. Jag har provat ut kläder för imorgon, ska upp 6.. Yes toppen kul, haha. Alla frågor klara och nu taggar jag till tusen och hoppas på att jag kan prata normalt utan att sluddra som jag gör när jag e nervös.. De som suger är att åka buss i 1,5 timme, hehe. Men musik i headset brukar lösa det mesta ;) 
 
Alla har varit små... 

Lyckat...

Försov mig brutalt idag.. Så missade nästan hela förmiddan idag, så nu sitter jag och pluggar som fan. Gjort färdigt no och snart hemkunskapen. Bara svenska, engelska, tyska och matte kvar, hade en massa att göra hemma redan så ännu mer nu. Typiskt att det skulle vara just idag. 
 
Idag så får mina polar vila för har ingen chans att hinna rida dem. Imorgon blire rida så hårt det bara går i denna halkan som är ute! 
 
Wiie, så söte vi va för 1,5 å sen ♥
 
Tog en liten paus från plugget, grr får damp. Hittar inte svaret på en fråga, haha. Har trötnat på att sitta och läsa text efter text utan att hitta svar. Vet inte vad jag ska söka på hehe. Back 2 work now! 

Hästarna 6/2

Red Beckie ett pass i paddocken idag. Skritatde bara då det var lite för hårt och halt för att trava. Jobbade med att  få in vänterbogen och få henne ta högertyglen då hon gärna hänger sig i vänstertygeln. Hon var lite små bråkig och ville inte riktigt det jag ville. Blev bätre mot slutet, inget toppenpass men inger super dåligt pass heller. Red i ca 40 minuter. 
 
Emma red Fender idag, skritt jobb i paddocken. Tror det gick ganska bra, de lilla jag såg så tyckte jag att det såg super bra ut. Känns som Emma börjar hitta knapparna på Fender mer och mer, vilket känns bra inför nästa vecka. Hon red i kanske 30 minuter. 
 
Aw min söte gris ♥

Beckie 5/2

Vila

Fender 5/2

 Vila

Godkväll ♥

Tjeeeeena!
Sitter på mitt rum i sängen just nu och lyssnar på mina gamla idoler, Tokio Hotel. Ska snart sova, har suttit och pluggat lite. Skriver en uppsats till Musiken om One Direction. Det mesta är ganska lätt men så är det svårt att luska fram vissa grejer. Bertil (musikläraren) blev ganska impad när jag drog upp hela deras historia. Han bara var har du fått denna informationen ifrån, hmm mitt huvud? Haha, dock så behöver jag eran hjälp. 
 
Ska välja ut en musikvideo som jag ska visa för klassen när vi ska redovisa. Men kan inte betämma mig för vilken... Måste tänka på några saker, för den är bra, bra låt, ser dem bra, snygga danser osv. Kan ni hjälpa mig? :) Kiss you, Little things, What makes you beautiful eller Live while we´re young?
 
 
Ska skriva lite till sen sova, upp till skolan imorgon. 2 dagar kvar sen PRAO (Y) Tagga advokat intervju och ner till Blekinge och jobba i ett stort stall! Pusssssssssss ♥

Godnatt / morgondagens planer

Strax sov time för mig. Lite drygt 12 står klockan på. Gött med "massa" söm, 7 timmar haha. Skola ochjobba gärnet av mig dåjaghar mängders att göra denna vecka. Imrorgon står tyska, musik, matte föreläning och jobbning i matte på schemat. Kort lunch, måste jobba i mänders annars jobb hemma..
 
Imorgon så åker jag och mamma in till ua. Ska kika vart Advokat byrån ligger så jag hittar, ska även göra stallet och det vanliga. Plugga på kvällen, skriva frågor och planera inför intervjun med advokaten på fredag. Kanske börja skriva en lista med vad jag ska ha med mig ner till Helene och Per. 
 
Jag och sötaste kusinen ♥
 
Godnatt, pusssssssssss! ♥

Kvällsmat ♥

Fruktsallad, så gott! Passar till alla måltider och går att variera så himla mycket, super gott. 

Fy fan säger jag bara!

Ja tänkt, vi har gått till Burger King och ätit precis som vanligt. Visste ni att ni kanske har käkat hästkött? Jodå, de har kommit fram att man har hittat en massa häst-DNA i hamburgarna... Fyfan, ALDRIG mer Burger King även fast jag inte äter deras hamburgare, äter bara fisken men usch säger jag bara!

Music is my life

Jag kan inte leva utan min musik. Lyssnar nästan på musik konstant i skolan, hemma, stallet, när jag rider osv. Skulle inte klara mig utan musik, lyssnar på det när jag ska sova, när jag är glad, arg, ledsen, nervös, trött, peppad, hela tiden! Har gansak varierad musik smak. Gillar det mesta förutom dansband och Carola typ, haha. One direction är min drog men Passenger, Eminem, Imagine dragons, de vet du, asså allt som passar till vilket humör jag är på.
 
Arg - Hardstyle
Glad - One direction/de vet du
Ledsen - One direction/The Fray/Maroon 5
Peppad - Alla låtar med tempo som Rap das Armas, Sex on the Beach osv.. 
Trött - Eminem/Imagine Dragons/Awolnation/Maroon 5
Nervös - One direction, andra lunga låtar men även Eminem och liknade stuk på musik 
 
Sen såklart mycket mer men i stora drag så lyssnar jag på musik hela tiden. På lektioner när jag jobabr för att hålla fokus, nervös för att slappna av, argför att lugna mig, trött för att somna eller slappa till, glad för att jag äslakr musik, hehe. 
 
One Direction "my life"
Eminem "kung"
Imagine Dragons "big love"
Maroon 5 "underbara"

Fender 4/2

Skrittade ut i ca 40 minuter. Mysig barbacka tur i mörkret på en pigg ponny. 

Beckie 4/2

Skrittade ut i ca 30 minuter på vägen då det var super halt överallt. 

Härliga söndag, ångest...

Har haft en underbar söndag! Vaknade vid halv 10 efter att ha sommnat vid halv 5 inatt. Slappade framför datorn i 1 timme  innan jag åt frulle och duschade. Vid 12 bar det av mot gymmet för att möta upp Olivia. 
 
Tränade i 1 timme & 45 minuter. Värmde upp med att powerwalka/springa, körde intervaller. Sen så tränade jag mage i 50 minuter och ben i lite drygt 30. Gick hem från väjern till smögen kanske 5 km? Ne mer tror jag. Käka lite innan det bar av mot stallet. Red båda pollarna som ni kanske redan vet. Satt la på hästryggen i 2 & ½ nästan. Sen kom jag hem vid halv 8 och bara slappat framför datorn just nu med musik och älskar livet!
 
Ska snart sova, school tomorrow.. Alla har nästan prao denna vecka. Alla mina kompisar är borta denna vecka medans jag är borta nästa.. Kommer att vara 4-ever alone.. Har typ 1 kompis kvar som har ett helt annat schema, blööö. Haha ne nu ska vi inte deppa ihop, jag har ju min musik och då tror jag att jag överlever allt, även 4 dagar i total ensamhet, haha.  
 
Why so damn cute? 

Grrr..

Hade skrivit ett långt inlägg om dagnes träning och så försvinner allt när jag skulle publicera det.. Blir så trött på blogg.se ibland!
 
Red ut på vägen med Beckie i ca 40 minuter. Skrittade mest och jobbade henne massa i skritten. Hon blev riktigt fin mot slutet. 
 
Tränade Fender i paddocken i 1&½ timme. Riktigt bra dressyrpass. Kände att jag fick rida igenom honom ordentligt, svettig och söt ponny efteråt ♥ Riktigt nöjd då jag fick till bakben och en bra samlad form medans han jobbade med ryggen och fick till bra bakben och travade fram i handen och tog ett bra stöd på yttertygeln. Fick även till bogen ganska bra, fick in dem största del av ridpasset. 
 
Mitt hjärta ♥

Fe

 

Hahaha så fail..

Glömde min laddare ibilen kom jag på nyss. Så jag skulle bara springa ut och hämta den, gissa vad smidiga jag gjorde då? Jo jag halkade i trappan och facepantade ner i marken, hahahaha. Tur att ingen såg, så jävla fult! 

Gokväll?

Sitter just nu i sängen och ska strax sova. Klockan är frygt 3.. Jag som skulle lägga mig tidigt idag, de gick juh bra haha. Ska till gymmet vid 12 imorgon, träffar Olivia där. Fick ställa in i fredags då kroppen inte var med riktigt efter jag flög av Beckie.. 
 
Tres sov här inatt. Gjorde la inte så mke igår, prata, såg på film och bara myste. Åkte till henne en stund förut innan vi drog oss upp mot stallet. Tränade ett dressyrpass på Fender idag, mest skritt men även lite trav. Fokuset låg på att få han mellan hand och skänkel. Försöka få honom att ta stöd på ytter och bära sig i en avslappnad form. Jobbade med mycket skritt-halt-skritt-halt-skritt osv. För att få honom att slappna av och börja andvända ryggen. Då han gärna kastar upp huvudet när man ska göra halt så fick jag jobba ganska mycket med att an skulle slappna av. De fick jag göra genom ta mini förhållningar på yttertygeln men såfort han kasta upp huvdet var jag tvungen att försöka driva fram han i handen. Hållde på så ett tag, kräves sjukt mycket ben men han blev riktigt fin efter tag. Kom fram fint på ytter och jobbade på med rygga och bakben och gick i en avslappnad bra form. Jobbade han lite i trav oxå, fokus låg på ett bra tempo  och samma som i skritten i stort sätt. Riktigt nöjd, tar ett dressyrpass imorgon oxå.
 
Beckie red jag ut på vägen med Tres&Bengtsson. Red kanske i 40-60 min kanske, skrittade bara. Mysigt med sånna turer. Imorgon blir det nog skogen och ska försöka trava och galoppera lite om underlaget vill. 
 
Gud vad jag saknar sommaren! 

Harry Styles

Grattis på födelsedagen Hazza! Love u :*

Michael Jackson och Grease

Istället för att ha tråkig bild så får vi titta på Grease och lyssna på Michael Jackson. Ganska chill, snart lunch och sen dubbelpass no. Sen rida mina 2 galningar och hoppas på att sitta kvar idag.. Flög av en pigg och busig Beckie igår, hon var lite allmänt bockig och stark och pigg.

Äcklig mat nu, hörs senare!



RSS 2.0