Fett coolt elr?

 

Ändrade planer!

Strax så ska jag möta upp Anton och hans kompis och va meeee dom då jag inte vill vara ensam. Skönt attslippa vara ensam. 
 
PS. De långa inlägget jag lovade är påväg, har bara inte hunnit färdig. De ligger och väntar i utkastet! :)
Bästa Beckiiiiiiiie ♥ Love u, fast vi dampar på varandra ofta (ta d me en nypa salt)! ;) 

Yey freeeedag!

Fyfan tidspress på provet idag, satt och skrev 2 A4 sidor på en kvart, måste vart rekord. Hade en sjukt skrivkramp iaf... Jaja ett C kan jag nog få till! 
 
Just nu lagar jag mat, potatisgratäng och lövbiff (Y) Fett gött! Usch jag är heeeelt ensam hemma ikv :oo Jag kommer att dö, mamma, pappa & benjamin ska iväg till pappas kompis och Anton är hos Johan tror jag.. Dunka musik, gooo mat & se på Bring it on. Ganska bra kväll endå, fast de är lite läskigt att vara själv på kvällen. Jag kommer låsa alla dörrar och vara rädd och ha en telefon när mig, bara Anton kommer hem tidigt så är de chill ;) 
 
Hann inte rida idag heller... Var tvungen att skynda mig as mycke i stallet då mamma var tvungen att lämna Benjamin på hans fotbollsträning osv. Men imorgon då jävlar blir det långtur!
 
Ser ni vad underabart fin ponny jag rider där?
Gissa hästen! 

Kommer ett låååångt inlägg!

Kommer att komma upp ett långt inlägg om min lille Jeppe! Håller på att försöka hitta de fina bilderna på facebook och måste kolla igenom den stationära vet att de ska finnas en massa där oxå. Hade en massa fina bilder som tyvärr försvann där vi återställde datorn :(
 
 

Gymmet - lagat mat - nu plugga

Drog på dirren efter skolan till gymmet. Är fett nöjd över hur träningen gick. Kämpade och var riktigt (är nu me) trött efter. Har en go känsla i kroppen som är go nu inför en massa super plugg... Lära mig 4 A4 sidor med stödord som jag har tagit ur en 45 sidors powerpoint presentation. Men med go musik och en massa mat som jag lagade nyss och kaffe&te så är jag fett laddad! Äta mycke imorgon innan provet, detta sak nog gå! Iaf E ;)
 
 
Pussssssss, love u all! Inga nya bilder nu för jag ser ut som ett vrak efter 6 timmar varje natt denna veckan... För jag har kommit in i en dålig vana och mitt smink är slut :( 

Hooooome

Precis hemkommen från stallet. Har på mig myskläderna och håret i en slavig bulle mitt på huvudet och ska strax sätta igång och plugga. 2 lååååånga timmar framför mig, har allt de svåra kvar sen så tar jag resten imorgon. Vid 9 börjar Grey´s Anatomy och då pluggar inte jag mer för idag! 
 
Red Fender barbacka idag på han hade 20 kilo bröt lera över hela magen.. Så bara att gilla läget, jag har en ganska bra balans då jag rider Beckie och red barbacka varje dag hela förra vinter och vintern innande och med jämna mellanrum nu oxå. Ville verkligen hoppa så jag slängde fram en kombination där avstånd satt som en smäck och Fender och så fint. Hoppade upp till 75 cm bara men kände att det var lagom eftersom hade rent ut sagt damp.. Han stuttsade och sprang som in i helvete och jag hade fullt sjå att hålla han, men vi tog oss över och ut men skit vilken rygg han hoppade med! Jag kan säga att jag höll ett mantag ;) 
 
Pusssss ♥

Fuck school!

Jag är så himla trött på skolan just nu.. Prov igår, fysikprov på fredag största någonsin, prov i tyska nästa tisdag och so nästa fredag.. Hinner inte ens vara ifrån plugg en ända dag! Sen så har jag bild osv... Ååååh blir så himla trött. 
 
Jaja nog med det. Nu drar jag till stalletoch rider endast Fender idag, vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske hoppning? Beckie hinner jag tyvärr inte med idag :( För måste hem och plugga! Sen imorgon hinner jag inte upp alls.. Men mamma tar stallet medans jag drar snabbt till gymmet dirr efter skolan och sen hem och råplugga heeeela eftermiddan och kvällen. Yes kul , eller inte. 
 
Haha sött...

Trött chey in bed!

Just nu ligger jag i min stoooora gosiga säng och lyssnar på min depp/lugna musik. Ska strax sova tror jag s man orkar gå upp ur sängen imorgon ;) Fattar inte hur jag kan vara så trött men imorgon har vi en chill dag med slöjd, bild, idrott och film, feeeet najs! 
 
Just nu läser jag världens bästa bok. Den e så himla bra, Elsas värld! De är andra i en serie på 3 böcker. Handlar om en tjej i 22 års åldern som har en modeblogg och på så vis får hon jobb på Sveriges största kvällstidning. Så handlar det om allt från jobbet till fester och olika kändisar till trubbel med sin pojkvän osv.. Riktigt bra, brukar inte fastna för sånna här böcker med gillar den riktigt mycket nästan beroende! 
 

I DIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Har ni hört? ROBBIE WILLIAMS KOMMER TILL SVERIGE, bästaste grymmaste artisten! Slår allt, min älskade Robbie Williams ♥♥♥♥♥♥♥
 
Lätt att jag ska och titta på han asså. Ullevi den 20:de, fredag släpps bijetterna och jag ska ha en biljett..!
 
 
 
 
Bara några finns hundra minst till som är underbara! ;)

Heeeeeej!

OMG, JAG KLARADE PROVET!!!! :DDDD Åååh är verkligen super glad, typ bara lyssningsgrejen jag inte riktigt kunde men annars kunde jag allt! Ni fattar inte hur bra det känns, bara fysik och tyska nu då, hahah.. 
 
Annars en chill dag i skolan. Har tittat på TV nu hela kvällen, Hart of Dixie, Big bang theory och Amercan Pie hahah älskar allt... Hoppade även Beckie en sväng i paddocken ville ha en bra bjudning och stora  luftiga språng med bra bakben och rygg. Hon hoppade riktigt jävla bra på slutet asså! Hoppade mig nästan ur sadeln. 
 
Igga fläcken från när jag ramlade av..
 
Sleep time now, school tomorrow :( 

Musikprov...

Grr, imorgon har vi ett fet stort musikprov som är sjukt svårt.. :( Jag håller på att få damp, varför ska jag veta en massa skit om olika konstiga instrument och vad de är gjort av? Fattar inte meningen med detta, jag kan knappt spela något instrument och jag kan absolut inte sjunga så jag behöver inte kunna sånt här! Jag kommer inte bli nån musiker ändå, så hade väldigt gärna varit sjuk imorgon. 
 
Jaja bara att plugga så jag kan basik sattsar på E.. Om jag ens får det, asså suger på detta! Kanske ska skriva alla svar på armen och magen ;) Nej nu ska vi vara posetiva Linn, elr vem lurar jag egentligen alla vet att jag inte kommer på bra betyg i musik. Tur att jag inte ska gå nån linje som har med musik att göra elr jobba med något om musik.
 
Lyssnar på EMINEM the king medans jag pluggar! Ända posetiva, haha. 
 
 
 
 

Gårdagens träning!

Det var verkligen en inspererande träning! Det gick verkligen riktigt bra, kanske inte så att vi red i hög form och gjorde en massa olika grejer. Men de tycker jag inte är huvudsaken utan att hästen måste jobba med rygg och bjuda framåt och vara uppmjukad innan man gör en massa konstiga rörelser (för hästen). Väldigt viktagt att man har stöd och att man har en posetiv häst som har framåtbjudning och man inte behöver banka och hålla på för att få hästen att gå framåt. 
 
De enda vi gjorde var att få henne att trava fram till yttertygeln och ta ett bra stöd utan att bli tung och att hon skulle komma på det själv. Jag skulle inte alls göra ngt med innerhanden. Jag skulle bara ha ett bra stöd på yttertygeln med en sträck och fin tygel men med väldigt mjuk hand. Trycke hon sig in mot mitten och sköt in bogen så skulle jag ta ut henne med yttertygen och för innerskänkeln och tog hon upp huvudet så skulle handen med upp. Hela tiden ett jämt stöd. När hon tog upp huvudet så spände hon till atomatiskt och då skulle jag driva henne fram med en lätt skänkel och lyssnade hon inte så snabbt på med spöt bakom skänkel och det kom hon på ganska snabbt hur hon skulle göra för att slippa på spöt och då blev hon mycket lättare att rida. Detta var de vi i stort sätt tränade på. Red 45 minuter med bara detta i skritt och trav, såklart så gjorde vi tempoväxlingar och andra olika saker men fokusen låg på detta! 
 
Ritkigt fet nöjd med gårdagens träning, fick med mig mycket hem som jag kan träna på hemma med både Fender och Beckie.
Dock inga bilder då vi var uppe i ena hörnet på volten och mamma med den andra hörnet.. Så hon hamnade alldeles för långt ifrån för att filma elr fota :( 

I know, i know.....

Sorry för att jag har sugit med uppdateringen hela veckan.. 
Sigrid har sovit hos mig inatt och just nu så gör vi ingenting. Ska plugga lite inför mitt musikprov, rida Fender om ja hinner och träna Beckie. Dock så får vi se hur de blir då vi inte har nån bil att dra med... För våran är sönder och farfars har ingen dragkrok :/ Men jaja hörs sen, pussssss ♥
 

Iphone 5 (Y)

Cheeeena bloggen! Sitter just nu med Johans iphone 5 <3 Älskar den, har haft en grym dag med Olivia idag! Var på gymmet i kanske 1&1 halvtimme typ, det gick bra och nu taggar jag gymmet nästa vecka med Anton&Johan och sen Olivia en dag också. Mina biffar.. Pusssssss!

Jag vet, jag vet!

Sorry, jag vet att jag har varit dålig på att blogga... 
Idag så har jag en stallfri dag. Dirr efter skolan ska jag till gymmet med Olivia. Sen så hem till henne, och bara ha en mysig eftermiddag/kväll. Tänkte puscha mig på gymmet och verkligen ge allt. Tänkte köra mage och kondition idag. Rodd masiknen och springbanden står högst på listan men även en massa mage i mitten ungefär. Vill ha en go träningvärk imorgon! 
 
 

Blööö känner mig helt konstig...

Känner mig helt konstig i hela kroppen och huvudet känns som det väger 1000 kg.. Har varit trött och haft kort stubin hela dagen. Känner hur jag blir irreterad för minsta lilla osv. Men men för lite sömn kanske? Men ska skriva lite på en tyska uppgift nu och sen så ska jag sooooova! 
 
Både Fender och Beckie fick longres idag, inga instänningar elr nåt. Jobbade den över bommar, Beckie hade lite hyss för sig annars så gick det bra med båda. 
 
Pusssssss ♥

Musik på högsta volym och lever livet!

Åååh älskar att sluta vid halv 3 och bara komma hem och vara ensam hemma och koppla in högtalarna och bara duuuuunka musik på högsta volym!! Bästa som finns att hoåppa runt och sjunga helt ensam hemma medans man lagar mat ♥ 
 
 

Trött cheyyyy...

Gud jag kan inte sluta gäspa... E så trött. Ska dra mig till skolan och ha en tråkig förmiddag och tagga elevensval i eftermiddag! 
 
Beckie reds ut en sväng igår och Fender reds i dressyr. Red ett ganska hårt pass på honom sp han var massa svettig efter. Så gosade ner honom i gosiga täcken och gav honom massa pussar innan jag åkte hem! <3
 

Matteprov och 50 min rast

Har precis haft matteprov nu. Sjukt lätt för en gångs skull så det gick på 15 min så nu har jag rast i 50 min ♥ dock så hade det vart najs om vi skulle haft lunch rast samtidigt för då skulle jag kunna åka hem.. Men så blev det inte utan jag får vänta tills tyskan börjar senare.
 
Mamma är aningen surrig för istället för att Diana skulle komma idag och träna mig så kom hon igår.. Men var sån tur nere i paddocken och hade bara travat 2 varv innan hon kom så. Men vi pratade ganska mycket i början en 20 min kanske innan vi började rida. Red inte alls länge utan tränade på en grej och sen så slutade vi då Fender inte har gått hårt på länge så tog det ganska lugnt. Tränade på att jag skulle sitta rätt och rakt upp och ner och ha bena längre bak då jag hamnar så jag åker motorcykel.. Gick riktigt bra på slutet då jag satt rätt och så hade Fender en fin luftig galopp. Riktigt nöjd iaf!
 
Beckie red jag dressyr på i paddocken. Hade tänkt att ta det lugnt men hon kändes så himla mjuk och fin från början så var tvungen att rida ordentligt. Jag är sååå nöjd, samlad galopp, grym form, skänkelvikningar och ett bra tempo. Idag ska hon ridas lugnt ut och bara chilla. Hörs senare, pussssss ♥
 

Maaaat osv..

Skolan idag har väl varit helt okej. Började med en förläsning om natur och djur av nån naturfilmare. De var ganska interissant faktiskt. Sen så hade vi svenska och jag skulle jobba på dator men alla var uptagna.. Så blev läsa massa ist, sen så tyska mest genomgång inför vårat prov. Lunch, matte och musik. Så helt okej fast jag måste plugga till tyska och musik prov och tyska inlämmning tills imorgon och göra lite svenska osv. Så ikv så blir det lite plugg. 
 
Just nu gör jag nudlar ♥ Som jag ska käka innan stallet medans jagväntar på mamma. Ska rida båda hästarna idag, Fender lätt dressyr och Beckie vet jag inte riktigt. Hon ska det lugnt idag och imorgon också sen så ridas ordentligt dressyrpass på torsdag och sen vila fredag och halvhårt dressyr pass på lördag och sen på söndag träna för Per :))
 

Hästarna idag

Tjeeeeeeeeeena!
Kom hem frånstallet för ca halvtimme sen. Ska strax ner och käka kvällsmat. Red Fender ett dressyrpass i paddocken idag. Det gick bra hade på ett ländtäckte när jag red fram och så plockade jag av det efter en stund och Fender var sååååå himla rädd.. Haha lilla tönten. Red skänkelvikningar, massa galoppträning osv. Var riktigt fin på slutet, jobbade i en bra hög form med bakben och rygg så det räckte och blev över! 
 
Mamma red Beckie i dressyr i paddocken. Tror det gick bra! 
 

Red en sjukt ponny idag..

Mamma hämtade mig hos Molly vid halv 4 typ, orkade inte ta bussen... Åkte dirr till stallet där jag red ut barbacka på Fender. Tänkte mig en lugn runda med mest skritt och trav men så blev de inte... Utan det blev en runda i fullfart på en ponny som inte tyckte det var nödvändigt att lyssna på mig. Varför ska jag trava när man kan galoppera i full fart? Så det blev ett man tag oh försöka få stopp. Han stanna när han tyckte att han skulle, såfort jag tog i tygeln börja han bara studsa och fläcka med huvudet. Men men jag satt kvar och man var nöjd med att få ut lite energi efter att ha vilat igår. 
 
Kom hem för en stund sen. har kännt mig som en zombie hela dan. Just nu sitter jag nyduschad i goaste tjocktröjan och älskings underställs byxorna och tofflor (Y) Som de kan gå, ni skulle bara se mig!
 
 
Vill bara sova nuuuuu!
 
 

Hektisk morgon...

Vaknade imorse av att Mollys mamma som kom in och sa att Blomman hade kolik känningar.. :( Så vi hoppade i kläderna och gick ut och gick med henne. Sen efter 30 min så bajasde hon mådde bättre! Vi mockade lite occh gick in och åt, sen ut och mocka resten och fixa ute i stallet. Just nu chillar vi och spelar bilspel (Y) 
 
Fender ska ridas sen och Beckie  kanske också får vad jag hinner och hur trött hon e.. 
 

Dagens starter!

Framridning Sören, 40:
Red jag inte fram så himla länge. Dock var han super pigg och det var väldigt många nubörjare så vågade inte riktigt låta honom köra sitt rejs men hittade utrymmde ibland för något språng. Då det var så himla lågt så behövde han inte många språng i kroppen innan. Men bara för att visa att aha vi ska hoppa idag.
 
På banan: Fick en bra galopp och en bra bjudning, det gick som på räls. Jätte bra runda med några felaktiga avstånds bedömmingar men annars super ritt verkligen. Finns inte så mycket att säga ingentligen men fett nöjd e jag! 
 
Tog ett varv i tölt och ett i galopp innan jag gick in på banan. 
 
På banan, 50: 
Lite tröttare i denna klassen så jag fick jobba lite mer men även denna klass gick super. Han hoppade och hade en bra galopp nästan hela tiden och en riktigt fin sjudning. Nollade så 2 rosetter med hem på honom ♥
 
Tres filmade första, kan höra om hon skickar den! 
 
Beckie framridning 70: 
Hon var helt mongo... Studdsade hit och dit och var allmänt Beckie ;) Men hon lugnade ner sig och så jobbade jag henne i en skrittöppna och så helt plötsligt reser hon sig högt som fan, från 0-100 vekligen! Jag hann inte kasta mig runt halsen utan hänger ´tag i tygeln och hon får panik och reser sig bara högre och högre.. Så jag fick typ släppa allt och kasta mig av för att inte slå runt... Men men hoppade upp igen och hon hade dock lite damp inemellan men då bockade hon bara. Tog bara 4 språng elr nåt och sen så skrittade jag tills det var min tur. 
 
På banan 70:
Hon var ganska tittig men inte så farligt, trodde dock att hon skulle stanna på 3:an (de jag&Sören hoppar på bilden ovanför) då det gick väldigt långsamt och blev ett gulligt rakt uppoch ner hopp. Men annars så flöt vi på riktigt bra och nollade. Hon fick en söt rosett! <3
 
Gjorde samma som med Sören, tog nåt varv i trav och nåt i galopp. Hon kändes fin och lyssade bra framåt och på mina förhållningar
 
På banan 80:
Fick en bra galopp från start men landade i fel efter 1:an och så skulle jag byta då det var en ganska lång sträcka men hon fattade inte vad jag ville så det blev trav och så fick jag inte galopp förän typ 4 steg innan så hon rev bakbommen, sen 3:an gick bra. Så kom vi till fyran då hon kickade mellan 3:an och 4:an så var hon ur balans och när jag skulle trycka på henne mot hindret blev hon bara flack och kom helt fel då hon inte gick fram direkt. Så där flög en bom också men resten gick super. Tar båda rivningarna på¨mig själv! Het mitt fel, jag som klantade mig..
 
 
 
Bildbomb imorgon??

Såå himla trött..

Satte mig på golvet och tittade på ett par grejer på datorn med mamma. Slutade med att jag somnade, gick inte att hålla uppe ögonen.... Sömnbrist? 
 
Beckie red jag ut i skogen på en ganska lugn runda med mest skritt men även lite trav och galopp, var ute kanske 40 min? Sen så löshoppade jag Fender, han tyckte det var så kul! Hoppade inte så jätte mycket och efter gjorde vi lite frihetsdressyr och lekte lite. Najs roliga pass ibland!
 
Nu ska jag slänga mig in i duschen, lägga fram kläder till imorgon och sen så ska jag sova! Så himla trött så dirr i sängen nu nästan! Ska upp typ kvart i 7, halv 7 imorgon då vi ska släppa ut hästar och hämta transport och Beckie ska lastas vid halv 9. För att vara uppe vid typ 9 på assleröd. Då ska allt vara packat och det mesta mockat och grejat med. 

Efter jag har hoppat kör mamma mig t molly som jag sover över hos och hänger med på hennes träning på söndag. 
 
Wish me good luck, pussss ♥
 

School right!

Nu har jag en rast efter 3 timmars intensivt arbete. Har skrivit 1 A4 sida och fixat en massa diagram och har gjort en powerpoint presentation också. Fet nöjd och har jobbat helt själv för Carina var sjuk och Ebba och Jossan var tvugna att göra lite andra grejer så har verkligen jobbat. Men det känns gött att ha det färdigt nu. Allr är fördigt, stödordskriva till oss 4 och allt är färdigt! ♥ 
 
Ska strax upp och äta innan vi ska presentera detta. Hmm får se hur det kommer att gå.. ;) Stallet dirr efter skolan så hörs mer ikv? 
 
Pusssss ♥
 

Här ska det stå en rubrik!

Var i skolan idag och det sög... Jag och Olivia drog t gymmet i nån timme sen dirr till stallet och rida. Jag red endast Beckie idag... För jag hann inte med att rida båda, var hemma 8 endå och om jag skulle rida Fender på det så skulle jag inte vart hemma nu ens. Men imorgon har jag en massa tid så då rids båda och ska greja och packa osv inför lördag så de är klubbhoppning på assleröd. Beckie bus ska hoppa 70&80 och Sören 40&50, Beckie ska inte hoppas så högt då hon inte har hoppats en hel bana sen i våras och Sören blir det första gången vi hoppar en hel bana. Vill ha bra rundor så man får en go känsla och känns det bra så ska nog Beckie startas 90 i början på december då hon antaglingen ska hoppas i munkedal.
 
Nu ska se på Revenge en stund innan jag ska lägga mig för en dag imorgon då jag kommer få jobba ap mycket i skolan... Sen dirr till stallet och rida 2 hästar, ta hand om 3 och packa, smörja osv. 
 

Fuck school...

Blööö, jag hatar verkligen skolan asså... Så jävla tråkigt! Fattar ingenting och hittar inte nånstans där det står och våran lärare är på möte. Så just nu får jag damp och väntar på att lektionen ska sluta. 
 
Haha ar haft många depp inlägg och massa klagade på det senaste så nu jävlar ska vi vara posetiva ett tag! :) Haha nu kommer läraren, pussss <3

Godmorning!

Just nu sitter jag i köket ochchillar t grym musik. Har precis målat naglarna och ska sminka mig alldeles strax. Har  även suttit och kollat på ett klipp på Demi Lovato när hon berättar hur hemskt hennes liv har varit... Man kan inte förstå det, elr inte jag iaf. 11 år förska gången hon skärde sig, och har haft ätstörningar... För att hon var mobbad! 
 

Min ögon går i kors

Nej nu klarar jag snart inte att hålla uppe ögonen längre... Så trött! Nu ska jag ta och somna till Eminem och annan  grym musik. Fixar bäste listan nu som är as bra att somna till med Eminem, The Fray, Outlandish osv. Imorgon har vi ännu än trökig dag i skolan med bara en massa förläsningaroch arbetspass... Det suger, hatar temaveckan! Sen så blir det rida mina söta pollar och Beckie ska bara ridas lätt i dressyr i paddocken och Fender bommar tror jag. Mest lek och ha kul med Fender men samtidigt träna steg och kunna länga och korta sig men på ett kul sätt! 
 
Nej nu måste jag sova så jag orkar ta migupp ur sängen imorgon vilket jag har problem med varje dag då jag är världens morgon tröttaste månniska... ;)
 
Miss u! ♥

Värt att titta på alla

Denna videon är värd att titta på! Titta på denna starka tjejen som gråter samtidigt som hon sjunger så bra. Sigrid visade mig den och jag fick faktiskt tårar i ögonen, jag gråter nästan aldrigt till filmer elr något annat men fick faktiskt tårar i ögonen. Värt att titta på hela och för alla er som mobbas tänk er för, ibland så kan man vara mobbad men vara den som lysckas! 
 

OMG!! Så sjukt bra <3

Twilight breaking dawn part 2! Så läskigt bra, jag satt och försökte inte börja gråta och aa kan inte sätta ord på det. Underbar, grym osv! <3 
 
 

Kul på bion!


Bio right now!

Heeej, just nu sitter jag här på bion och väntar på att den ska börja. Bjuder på söta bilderr!


14-11-2012

Nu sitter jag och Sigrid hemma i köket. Ska vi dra och köpa godis till bion ikv. Hoppas det finns nåt kvar till ikväll ;) Twilight Breaking Dawn part 2 ♥
 

Sry bloggen, hann inte....

Igår gick min dag i ett... Var färdig med allt halv 11 på kvällen, då orkade jag inte blogga för var så trött. 
 
Jag och Tres red ut på Fender och Bengan. Det var totalt bäcksvart så det blev bara skritt men det var mysigt. Sen så gjorde jag iordning beckie och hoppade ett pass på henne. Hade framme 1 galoppbom och 1 hinder. Hon var jätte fin och hade ett bra tempo framåt och satte under bakbena bra och som hon hoppade!! Tryckte ifrån rejält och jobba mycket med rygg, jag är såååå himla nöjd med henne idag! <3 Tog inte så många språng utan typ 2 på 50 och 3 på 70 och 2 på 85-90.Tres red även lite och fick prova hoppa Beckie lite, det gick super då Beckie är ganska svår att hoppa. 
 
Skola nu, pusssss <3
 
 
 

Morgondagens planer..

Imorgon så kommer min dag vara fullspäckad! från morgonen tills kvällen! 
 
- Vakna, äta, sminka mig osv
- Hoppa i hästkläder och åka upp mot assleröd för en hel förmiddag där med skolan
- Ta mej hem och hinna duscha, äta innan halv 1 (kommer inte att hinna....)
- Ha grupparbete i 2 timmar 
- Tumlaren och Gymma vid halv 3
- Upp till stallet på dirren och rida ut med Tres vid halv 5
- Hoppa Beckie 
- Hem, äta, duscha 
- Städa mitt rum 
- Sova 
 
Hoppas jag är färdig innan klockan är 12 på natten.. Sen massa andra småsaker men älskar att ha saker att göra!
 
Jag t vänster och Carina t höger, söta som socker elr vad säger ni ;) 
 
Nu ska jag duscha och sen sova tidigt då jag nästan har sommnat på alla lektioner idag.. Hehe jag var uppe till 01.00 igår  och gick upp 06.30, jag är också väldigt morgon trött och skoltrött, nån mer än jag?

Chill morgon - skola - stallet

Min morgon var ganska chill, men jag var hur trött som helst så jag bara satt i sängen under täcken och ville inte upp.. Där satt jag i en halvtimme så hade bara 20 minuter på att göra allt så det blev ganska stressigt på slutet ;) Åkte till skolan och kom på att hela denna veckan så ska vi ha tema vecka, så har haft 2 timmars matteförläsning om mattens historia mest fokuserat på den arabiska historian. Har även haft 1 timmes förläsning i den arabiska historian, religoner och annan skit.. Så sjukt tråkigt + 2 timmars teknik som jag hatar! Blää värsta ämnet, helt serriöst..
 
När jag kom hem vid 4 så var det kasta i mig maten och hoppa i ridkläderna och åka upp till stallet. Mamma skulle iväg och köpa torv så fick skynda mig as mycke. När jag skulle sadla Beckie så märkte jag att Beckie sadelgjord var hemma... Men fick låna Linns tumkörnings gjord och så tumkörde jag hemme i kanske 30 min. Gick va sådär, men måste ta hem Mia nån dag så hon kan hjälpa mig då Beckie hela tiden drar sig närmare och närmare mitten. Sen så red jag även ett grymt bra ridpass på Fender. Gjorde allt som jag bad om och gjorde enkla byten, skänkelvikningar, öppna, rygga rakt och i form, 10 m volter alla gångarter, samlad förvänd galopp, ökningar, samlingar han var så himla duktig! Gick i form om jag gav honom stöd och jätte fin hög form och jaa vet nte vad jag ska säga.. Han var så underbart fin, en dröm att rida idag verkligen! 
 
Dagen i snabbt typ.. 
 
Taggad till tusen! ♥

4 hästar ridna och har varit i stallet hela dagen!

Det gick jätte bra när jag hoppade Luna. Hon var jätte posetiv och bjöd jätte bra. Dock aningen vinglig men hon e ju bara 5 så inte så konstigt. Hon var verkligen super duktig, plus att hon tyckte att det var sååå himla kul att hoppa. Vi alla var nöjda och glada och även Luna. Mona fotade lite, kan 
 
Sen så red jag även dressyr på Sören. Det gick också super bra, han var så himla fin verkligen. Han har svårt för trav men han travade nästan hela tiden bara ibland kom det in tölt men jag e super nöjd. För igår så kunde jag nästan få han att trava 3 steg... Men idag trava han såfort jag gjorde rätt hjälper! Sen galoppen gick också super bra. Han galopperade rent hela tiden och lyssnade på mina hjälper och var så himla duktig. Detta känns bra inför lördag! 
Hoppas att de är okej att jag lånade bilden Kit!

2 hästar, 1 kvar

Skrittade ut en runda på 30-40 minuter. Jobbade henne ville att hon skulle slappna av och vara mjuk och fin. Hon var riktigt fin på slutet. 
 
Sen så red jag ut på en galen ponny! Fender var så sjukt pigg, han hade så mycket energi så han stutsade och tittade på allt och var helt mongo. Men han fick galoppera ganska mycket, han lugnade ner sig på slutet iaf! 
 
Nu kommer Kit om en liten stund och hämtar mig och så åker vi till assleröd och så ska jag hoppa Luna. Eller får se hur det går då hon aldrig har hoppat utan bara gått över bommar.. De hade gått bra men vi hoppas lite lågt och massa bommar så går det nog bra! :)

3 hästar ridna!

Min dag började kl 7, slappade i 3 timmar tills Kit kom och hämtade mig vid 10. Vi satte riktning mot assleröd och mot Sören, Vi byggde fram en bana och så satte vi igång. Jag red fram mycket lösgörande som tex öppna sluta osv.. Jag var riktigt nöjd, han var så duktig och lyssnade på mig fast man fick rida för han var sjukt pigg! När jag började hoppa lite så blev han hur pigg som helst. Det gick i hundranittio, men han lyssnade och ville han springa så fick han det men inte sticka. Efterhand så började jag fatta hur jag skulle göra och Sören lyssnade (oftast...) bra på mig och mot slutet så gick det jätte bra! Kunde rida ien riktigt bra galopp imot hindret och kunde hålla en bra galopp efteråt! Riktigt nöjd med han.
 
2 bilder från sist, printade från film därför suddiga. 
Typ såhär såg dagens bana ut. 
 
Mamma hämtade mig sen och så drog vi till vårat stall och där hämtade jag Fender och började göra iordning honom för ett dressyrpass. Gick ner i paddocken men det var så sjukt blött.. Så jag gick ut på vägen och tänkte ta mig en tur i skogen. Men när jag kom ut på grusvägarna så började jag jobba honom och så tänkte jag att jag tränar dressyr härute. Så började skritta och jobba hon en massa men han ville inte ge efter riktigt men så kom vi till en grusparkering som jag började träna på. Red på ibland 10 meters volter och ibland 20 meters volter osv. Han var sååååå fin sen, mjuk och fin och jobbade i en bra avslappnad form med fint steg och jobbade med rygg. Red övergångar mellan skritt och trav ochville ha mjuka och fina övergångar som han verkligen gick in i! Han va så himla duktig lillkillen! Efter 30 min kanske elr nåt så började jag rida tillbaka på grusvägarna och red fram och tillbaka på den och  galopptränade honom. Ville att han skulle jobba och stanna kvar i en avslappnad form och efter lite galopp öppnor så släppte han efter och var slappnade av. Då travade jag av honom och red hem, red ca 50 minuter kanske med skritt inräknat. Min fina duktiga lillkille! ♥
 
 
Beckie fick en uteritt  idag ist då det var väldigt blött i paddocken. Hon var fick och fick jobba på konditionen idag. Red i mycket galopp långa sträckor i ett bra ett ganska högt tempo. Ville få upp flåset på henne, men varvat med mycket skritt.  Red en ganska lång runda på 1 timme kanske. 
 

Godmorgon världen!

Vaknade nyss, så sjukt trött! Skulle lätt kunna sova några timmar till men Benjamin väckte mig och jag kan inte somna om... Så typiskt! Men iaf
 
Kit kommer och hämtar vid 10 då drar till klubben för att hoppträna, sen så blir det mitt stall och hoppa Beckie och rida Fender. Sen ska vi försöka hinna med att klippa Beckie då hon har björnpäls... Måste lista ut en bana som jag ska hoppa med Sören och en annan med Beckie är mycket mindre hos oss än på klubben där Sören står, 
 
Min lille babe fyllde år igår jag fixat present men måste fixa ett kort, så lite saker att göra endå! 

Grattis! ♥♥

Idag fyller min älskade storebror 16 år! Big boy now, haha.. Grattis, love u :*
 
2 coola mäniskor.... 
 
Sen min fin vän, Sigrid! Hon fyller oxå är idag, 16 år. Grattis gmn! ♥ 
 
 
GRATTIS BÅDA 2, hoppas ni har haft en grym dag! <3
 

OMG! I die...

Så himla snygg, skulle lätt vilja ha den! Dock så passar inte färgen på Beckie.. :( Hur coolt hade inte det varit att ha den på storhäst. Jag diggar verkligen denna kavaj! 
 
Dock så kostar den nästan 3000.... Fuck, varför så dyrt?

Skola - stallet

Imorse försov jag mig rätt brutalt.. Jag vaknade 1 timme försent så jag fick 10 minuter på mig och få på mig kläder och sminka mig innan jag var tvungen att cykla till skolan då jag har glömmt att fylla på mitt busskort... Blöö sjukt kallt att cykla över bron trodde serriöst att jag skulle dö, hahhaha. 
 
Efter skolan var det direkt till stallet för vi hade bråttom hem. Red Beckie dressyr i paddocken. Jag provade ett nytt bett idag, tredelat gummi med fasta ringar. Hon var inte alls lika hängig och hon tog ettbättre stöd i handen. Lånade det av Linn J men tror att jag ska köpa ett sånt till henne. Jag red mycket trav då hon var väldigt stretig och ville inte alls jobba.. Men hon gick bara bätre oh bättre, men jag fick jobba mycket skritt-trav-skritt-trav osv.. Så hon skulle lyssna på mig, jobbade även på 15-20 meters volter och serpentiner så mycket lösgörande. Hon blev riktigt fin jobbade i en bra form och var såååå duktig. Bra bakben och jobbade med rygg och hon var en dröm! Efter så red jag lite galopp för att se om hon lyssnade. Då vi har haft problem med galopp att hon blir antingen framtung elr springer och tar bettetoch jag har ingen chans. Men hon jobbade i en bra galopp med grym form och lyssnade jätte bra. Men i vänster varv så hade jag problem med att få henne i en bra galopp utan att det blev slängtrav innan... Så vi jobbade en massa galoppfattningar från trav och tillslut fattade hon var jag ville och gjorde fina fattningar. Hon tycker det är super lätt att fatta från skritt men från trav tror jag att hon tappar balansen mycket lättare och därför har svårare med tempoväxlinbar och att fatta galopp osv. Men det går säkert att bygga upp med träning och muskler och försöka träna mycket mer på tempoväxlingar i trav osv. Red väl i 1 timme lite drygt, har inte koll på klockan när jag rider.. ;) 
 
Detta bettet red jag på idag, gillade med mycket men tror jag vill ha med rörliga ringar. Nån som vet jag de gör för skillnad om man har fasta eller rörliga? 
 
 
 
 

Jag och pappa är coola!

Vi dunkar Fest hos Abdullah och gangnam style i köken nu när vi lagar maaat! <3 
 
 

Mina pollar idag!

Beckie red jag ut i skogen på. Red mycket trav och galopp. Ville ha ett bra tyempo utan att hon tog bettet och började springa av kung och fosterland.. Hon lyssande bra mot slutet, nöjd med ridpasset. Hon blev riktigt svettig vilkete bra då har hon jobbat! :))
Fender red jag ut på också, barbacka. Han var sjukt pigg, dock så dampade han lite... Han studsade och fläckte med huvudet väldigt mycket. Jag tror att han hade så mycket överskottsenergi så han inte visste var han skulle ta vägen. Men resten av denna veckan så ska han få springa en massa så han blir av med lite energi! 
Fina Beckie och Sigrid! <3
 
 

Food ♥

Nu ska jag äta mat, innan det blir stallet. Hämtar lillebror vid kvart över 3 och sen dirr till stallet. Ska försöka hinna rida ut på båda innan det blir mörkt! 
 
 

Nenne bus idag!

Kom precis hem från stallet nu. Jag och Fender trotsade regnet och gick ner i paddocken. Jag longerade honom en stund, inga inspänningar alls bara skritt och trav. Bara helt lös och bara få trava lugnt. 
 
Nu ska jag käka tacos, mums! ♥ 
 

Snabbis

Cheeeena, kom hem får 20 minuter sen från skolan. Fet chill dag i skolan idag med slöjd, idrott, bild osv bara grymma lektioner! Ska åka upp till stallet nu och rida Fender ut i skogen en chill tur. Imorgon blir det ett normala pass igen. Beckie vilar idag, hon har gått många dagar nu. 
 
Pussssssss ♥
 

Bildbomb ~ mig&tres

Bilderna jag lovade på mig och Tres med Beckie och Bengtsson.. :) 
 
Hjälm - JW
Väst - HV Polo
Säkerhetsväst - HL equipment
Tröja - Kingsland 
Ridbyxor - JW
Sockar - HV Polo
 
Sadel - Stubben 
Träns - Stubben
Schabrak - JH collektion 
Paddar - Hööks? 
Lindor - Ullared
 
'
 
 
 
Vad är en bldbomb utan nån fjortis bild.. ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den lite failbilder också... 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni kanske märker så är det nästan bara jag och Beckie på failbilderna menvad ska man göra. Vi är störda båda 2 så.. Hahahah! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haft Saga hemma nu, så länge sen!

Hittade ingen buss till stallet så på bussen så frågade jag Saga om hon ville hänga me hem, så sjukt länge sen vi träffades.. Om man inte räknar bussen och i korridåren varje dag så 2 år sen, helt sjukt asså så lång tid har bara sprungit iväg! Hon gick precis för ska snart till stallet för mamma kom. 
'
Nu ska jag slänga i mig en macka och lite kaffe eller nåt så jag får lite energi ;) Måste juh ut och gå en skogsrunda så, inte jätte upphetsande med en massa träningsvärk eftersom jag sprang skiten ur mig själv och gjorde minst 300 sitaps.. Men fett go känsla, jaja Beckie ska även ridas ut... Kaffe nu, mee loooove! ♥
 
'
Bästa i denna värld, gryyyyym Eminem! 
 
Bild bomb inställd på om 30 min typ, taggade eller? 

Inte orkar bara...

Igår var jag så sjukt trött så jag orkade inte blogga... Men hoppas att ni klarar er? 
 
Red Beckie 40 minuter i paddocken igår. Red inte så så länge eftersom hon gick hårdträning i söndags på 1 ½ timme. Red bara mjukande igår och ville ha henne fram till handen och trava avslappnat. Fender blev även skodd igår och Diana min tränare följde även med och kom och massera Fender. Han är så sjukt stel så nu ska vi försöka  massera bort spänningarna i halsen innan nästa tävlings termin, han  tyckte att det var lite läskigt att bli masserad för han visste inte vad som hände riktig.. 
 
Men nu ska jag tillskolan, går bara till 12 idag ♥ Ska försöka hitta en buss när jag kommer hem så jag kommer upp och hinner gå ut och skritta med Fender och rida ut på Beckie innan det blir mörkt. 
 
Liiiite hög bokdörr för Fender... ;)

Här ska det stå en rubrik..

Lilla jag sitter här på lilla smögen i lilla sotenäs och lilla bohuslän.. I lilla Sverige i denna lilla värd lever vi i detta stora unerversum. Vi är små, små, små människor på denna jord. Vi är som ett sandkorn på en stor strand, vi är verkligen små. Hur stora muskler och hur starka vi än är så betyder det ingenting. I det stora hela så betyder det ingenting, verkligen ingenting. Vi är små människor i en liten värd i ett stort unerversum. De är inte muskler och hur starka vi är och hur populära vi är, de är inte det som betyder något. 
 
De som betyder är att man ska vara som man är. Göra det du vill och stå för de du tycker. Hur känd du än är, du kan vara den lilla ungen på smögen eller "kända" Nellie på Tjörn. Vad spelar de för roll om jag sitter här och skriver för 2 läsare eller 30 eller 5 000? Vad spelar de för roll igentligen? Slutar du blogga för du inte har några läsare eller för att du inte tycker det är kul längre.. De är en riktigt stor skillnad! Isf skulle jag ha slutat för länge sen för jag har inte super många läsare, i ens i närheten så många som man skulle vilja ha. Jag fortsätter för jag vill och tycker det är kul! Men jag tror inte att jag skulle orka med att ha så många ögon på mig som tex Nellie. Anmäler mig till en tävling och vet att nästan alla där läser min blogg och vet vem jag är. Jag är hellre lilla jag i den bruna utrustningen på den söta lilla ponnyn.. Många känner igen Fender men inte mig. De är ganska skönt endå, inte en massa press på sig och inte en massa ögon som analyserar allt jag gör. Tror inte jag hade klarat det.. Men who knows, när man väl är där så kanske man har en annan åsikt. Men nu tror jag att jag aldrig skulle klara av det, hatar när folk tittar på mig. Vill att mamma och dommaren ska titta, sen de andra tycker jag ska titta på något annat. Men när jag lyckas utesluta dom och lyckas koncentrera mig bara på Fender elr Beckie så går det oftast bäst! 
 
Men glöm aldrig, vi är som ett sandkorn på en stor strand! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oplanerad vila och uteritt me Tres

Hade borstat och gjort ordning Fender totalt, skulle bara kratsa hovarna och så såg jag att han hade tappat en baksko i leran.. Så satte på han täcken och släppte ut honom i en fålla och tog in nästa häst. Det blev en uteritt i skogen med Tres då man lika gärna kunnat bada i paddocken.. Serriöst va blött det va, hur mycke vatten som helst! Så det blev en uteritt, Beckie var jättepigg men hon lyssande hyffsat iaf. Nöjd med ridpasset.
Aldrig sagt att jag var normal ....
 
Nu ska jag snart äta och sen blir det titta på TV. Pusssss, love u all♥
 
 

Godmorgon?

Just nu sitter jag och lyssnar på min favorit, Robbie Williams. Idag blir det en chill dag, ska rida Beckie i paddocken om det går och Fender ska ut och galopperas. Sen så ska jag ta det lungt nu innan skolan börjar.. 
 
Jag är så sjukt trött på regn. Det är blött överallt, det går knappt att rida i paddocken för att den e så blöt. Hästarna står med lera upp till knäna i hagen, de får mugg och alla grejer e blöta. Man blr pisseblöt när man rider... Hällre ett nån minusgrad och bara glått men orkar inte detta regnet! Det ända man gör är attsitta inne och tittarpå film känns det som. Inte direkt peppad att gå ut eller bara dra sig ut och springa. Det ser faktiskt ut som om det kan komma lite sol idag! 
 
Så jävla fail.... hahahahah

Min dag osv...

Vaknade runt 10 imorse. Låg och slappade en stund innan jag käka frulle. Sen så drog jag mig mot bussen till stallet. Tres hämtade mig på busshållsplatsen och så drog vi upp t stallet. Vi myste och borstade LÄNGE. Vi grejade kanske 1 ½ timme, Beckie står nu med rena fina ben och klippt/ryckt man och glänser i sin box med mat och har de bra!  
 
Vi sadlade hästarna och tog med oss kameran och fotade en massor... Dock mest fail bilder på mig tycker jag ;) Beckie skötte sig exemplariskt. Vi hållade på i en timme kanske då jag även jobbade henne inemellan. 
När vi var färdiga så fick hon på sig en massa gosiga täcken och fick stå i fållan med Wendy och käka mat medans jag gjorde stallet.  
 
Lilla Wendy ♥
 
Pappa hämtade mig och så åkte vi till min brors träning och satt där i 1 timme typ innan vi åkte hem och käka Tacos. Sen så satt jag bänkad framför TV såklart och kolla på mina älsklingar i x-factor, One Direction! Aww lilla Louis.. Var jusåklart tvungen att titta päå Robbie Williams i Skavlan också, han sjöng Candy! Big love, hahah gud va han var rolig satt och skratta sjukt mycke! 
 
 
 
Nu ska lilla jag sätta på Notting Hill och sova. Hörs imorgon, pussssss ♥
 
 

Myskväll ♥

Min lilla bebis gick hem för ca 1 timme sen efter en mysig kväll!
Jag ska strax sova efter en najs men blöt dag. Jag och Emma stack bort till ICA förut för att köpa hårfärg... Nu är mitt hår mörkbrunt igen ♥ Köpte även med oss en Ben&Jerry hem, mums! Har kollat på film och pratat hela kvällen och bara haft det bra. Sjukt länge sen vi träffades utanför skolan, aa stallet då men inte på riktigt. Typ i somras... Inte okej. Suttit och snackat med bror min en stund och nu ska jag se LOL igen för 10:de gången, hehe.. Can´t help it, just love it.
 
Imorgon beger jag mig t stallet tidigt för en foto session med Tres. Vi matchar varandra och som hoppryttare och dressyr ryttare, fet najs! Massa bilder på migoch Beckie, sugna eller?? 
 
Pusssss ♥
 
Emma som blond, de va ett tag sen... 

Dagens hoppass

Hoppade med Nennebus idag. Han var så pigg, hade problem med att hålla honom ibland men gött att han verkligen vill! Hade ett studs och ett hinder på volten. Hoppade mycket 8-volt och ville ha ett bra tempo rakt igenom och jag ät jätte nöjd då han lyssnade bra även fast det gick snabbt och han gjorde det jag bad honom om och framför allt så tyckte han det var kul! Vi hade kul och det är det viktigaste för oss just nu pga vårat problem.. Så nöjd med passet.

Godmorgon

Vaknade nu typ för 2 minuter sen. Planer för dagen är typ vaara kvar här några timmar innan jag sätter mig på bussen mot stallet. Jag ska rida båda pollarna. Mina planer än så länge men det kommer säkert fler snart! ;)
 
 

RSS 2.0