Nyårsafton :-D

tjena! just nu har vi precis sett på film och ska göra oss iordning t ikväll.


ses<3

Dec. 30, 2012


Tjena;-)

Molly här:-D just nu har vi precis kommit hem från torp där vi har köpt lite godis:-P ikväll ska vi nog antagligen bara chilla o se på film;-) imorn åker vi till ridhuset så ska vi hoppa lite taggar när min ponny har vilat i 2 veckor... men men. i
Bogiflower(blomman) min ponny<3 //Molly<3

Sagan om ringen

Sitter framför tv:n just nu och tittar på Sagan om ringen. Med mamma, pappa och lillebror. Sov hos Sigrid inatt därför ingen bloggning... Försökte blogga flera ggr men Internet fucka upp totalt.

Red Beckie en sväng i paddocken igår men idag så var det så halt så jag vågade inte mig ut.. Hoppas på lite bättre underlag imorgon så jag åtminstone skritta på vägen.




Sooova nu

Nej nu ska jag strax hoppa i säng. Jag som bara skulle blogga snabbt och sen lägga mig vid 10.. Det gick bra, men wtf de är looooov nu! Ska upp tidigt (halv 9) och dra till stallet och rida. Min lillebror ska på träning nära stallet så jag tänkte att en morgontur skadar inte. Beckie ska ridas i paddocken om det går, annars vägen. Eftersom jag inte kan sluta gäspa så tror jag att jag släcker lampan och sätter på en film att somna till, pusssss ♥
 
Gammal men underbar! 

27-12-2012

Vaknade runt 10 idag, sjukt trött men kunde inte somna om.. Typical. Jag och Tres chillade hemma, gick och köpte Ben&Jerry sååå gott hehe. Bästa som finns att smocka i sig en massa glass till nån bra film ♥
 
Red en sväng på Beckie på vägen i detta underbara underlag.. Så sjukt jobbigt att försöka hålla igång hästarna när det inte är annat än is överallt. Men kunde rida hyffsat bra igår iaf. Fender har haft snart 1 veckas vila och 2 veckor till ungefär är inplanerat. Saknar att rida min lilla mupp, känns hemskt att tänka på att vi bara kanske har våren kvar tsm.. :( Känns hemskt, efter mer än 3 år. Men jag börjar bli förstor och det är inte bara jag som känner det.. Utan folk ser, mamma osv. Men vintern och våren, ska sattsa det mesta på Fender denna våren och verkligen ha roligt och åka på roliga tävlingar, kanske starta nån hoppning på klubben eller i närheten bara för att ha kul. Kommer sakna mitt lilla monster där i stallet. 
 

On tha bus (Y)




Godförmiddag!

Kändes inte rätt att skriva godmorgon så de fick bli godförmiddag ;) Ska byta om nu och strax ta bussen till Tres. Träffa henne en stund sen drar vi t stallet, och så följer hon me hem sen och sover här. Myyyys! ♥
Vi tänkte fota lite och visa för er sen? 

Svar + glömde

Jag fick en fråga om vad för mobil jag har fått, de är en xperia go :) 
 
Glömde lägga upp denna... Tack mamma och pappa! ♥

Mina julklappar ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
+ min mobil

Julafton

Ja idag så är de julafton. Har haft en mysig dag, var i stallet i förmiddags och grejade och gav mina pollar morötter, la massor i deras hö oxå. Sen så städade jag lite och jag har fått as grymma julklappar!
- biljett till Robbie Williams
- mobil
- Beyonce parfym och kräm
- tröja
- blå kavaj från hööks
- lotter och pengar
'
Sen så firar vi imorgon med Jenny (min faster) så mer julklappar (Y) Pussssssss!

Hur rider vi egentligen?

Många ryttare, särskilt dressyr ryttare är så himla töntiga. Nej min häst kan inte ridas ut för den är rädd för "soptunnor". So what, lär den då att gå förbi en soptunna, det är inte hela världen att den får bli lite "stressad" ibland. Det är kanske därför alla dressyr ponnysar/hästar är så himla tittiga? Även fast Fender är en dressyrponny så älskar vi att bara rida i full galopp i skogen utan och behöva tänka på något annat. De dör inte avatt gå i en stor hage med träd och rötter, lera som alla andra hästar. De måste inte ha täcke för att det regnar när det är 20 grader ute. Jag hoppar båda mina hästar lika mycket även fast Fender är en "dressyrponny". Han har aldrig dött elr varit skadad pga av det. Det är mer normalt för en häst att galoppera i fullfart och hoppa över stock och sten än att trava på snedden i paddocken. 
 
Jag har absolot inget emot dressyren men tycker att alla stela dressyrmänniskor måste slappna av och inte alltid rida så seriöst. Se på tex Sofia Genne, hon hoppar sina hästar, startat ponnygalopp samtidigt som hon är dressyrryttare på hög nivå och hennes hästar verkar klara sig. Hon rider ut i skogen och vissa dressyrmänniskor skulle nog blivit helt förstörda om de såg hur jag låter mia hästar galoppera i skogen. Bra underlag då jävlar kör vi, fullfart men även såklart så tar vi det lite lugnare i galoppen ibland men det händer ganska ofta när tex jag och Sigrid rider ut på Funny och Fender att det blir väldigt tävlingsiriktade och tillslut kan vi inte hålla dom de springer i 190 tills vägen tar slut typ. Detta händer ganska ofta och jag har haft Fender i över 3 år och Sigrid Funny i typ 2 och ½ år och de har aldrig varit skadade pga av det. Så ni förstår att de inte är gjorda av glas.
 
Jag är noga med att mina hästar mår bra och jag är lite feg. Jag vågar inte ha broddar i hagen tex, för tänk och de springer och fläcker upp en sena elr liknade. Då Fender och Bengan för börja leka i mängder och stå och stegra mot varnadra och sparka och hålla på som de gör när de har tråkigt, tänk om de smäller till och så har vi ett väldigt stort problem. Så när jag rider med broddar så har jag alltid benskydd och oftast boots. För hästarnas säkerhet, men de hindrar mig inte från att trava och galoppera där vägenunderlaget tillåter. Så lite skillnad på tönteri och tönteri, om ni förstår? 
 
Sen så tycker jag även att många hoppryttare borde rida mer dressyr. Vissa bara hoppar 2-4 ggr i veckan och sen rider ut elr låter hästen stå. Kanske tar något dressyrpass för någon tränare 1 gång i månaden typ. Det borde vara tvärt om. Rida dressyr/markarbete 2-4 ggr i veckan och hoppträna typ varannan vecka elör 1 gång i månaden beroende på hästen. Sen rida ut inemellan. För att komma långt i hoppningen så måste hästarna kunna samla sig, vänta på dig, gå fram direkt, svänga lätt, bogar osv.. Detta tränar man upp i dressyren. Detta är ett vanligt fel bland hoppryttare. Hade inte mamma tvingat mig att rida mycket dressyr så hade jag aldrig ridit dressyr på Jeppe. För han kunde inte och jag tyckte det var tråkigt. Dressyren är nyckeln till allt! 
 
De jag ville få fram av detta inlägget är att för att få en glad och posetiv häst så måste man låta hästarna få varierad träning och varierade krav. Inte alltid ha så himla mycket krav att de ska prestera till topp på varje pass 7 dagar i veckar, 12 månader om året. Utan att ibland låta den rida ut, man behöver inte rida i full galopp om man inte vill/vågar men man kan iaf skritta ut på långa tyglar och ha en mysig ridtur barbacka kanske? Sen låta även dressyrhästar hoppa ibland elr iaf gå på bommar. För tex cavalettibommar gynnar både hopp och dressyr ryttare. Hoppas att ni förstår vad jag vill komma med detta inlägget och hur jag tänker. Bli inte arga jag vet att jag drog alla över en kant men ni förstår nog vad jag menar? 
Benji och Fender, 20 cm
Jag och Fender 90 cm
Jag och Fender LB
Jag och Fender LA 
Jag och Fender leker i paddocken 

Tips...?

Behöver tips om vad jag kan skriva om. Ska försöka ta lite bilder på hästarna imorgon och kanske min outfit? Behöver tips har inget att skiva om.. 
 
 

23:e december

Vet inte känner ingen julkänsla. Oftast så brukar jag ha en speciell känsla innan julafton, men känner mig bara trött. Känns inte alls som om det är julafton imorgon, kanske för hela hösten har gått så snabbt. Det har hänt så mycket, skolan, hästar, kompisar. Fett mycket i skolan men väldigt många roliga saker oxå. Känns som jag inte hinner med, 5 timmar till på ett dygn? 
 
Men imorgon är det julafton, vi har haftjul i stallet. Jag har slått in alla presenter, gått på torp och shoppat kläder tills nyår och julafton. Känslan kommer nog imorgon när vi ska granen på morgonen och åka till stallet och ge hästarna en massa godis. 
 
Gammal bild från 2010
Förra julen ♥

Trött chey här!

Första gången på riktigt länge som jag har sommnat innan 8.. Fast pappa råkade väcka mig, tur annars så hade jag vaknat ikväll och inte kunnat sova, hehe. 
Idag så har jag inte gjort på mycket, var i stallet från halv 10 till halv 2. Myyyys, ridit en duner pigg Beckie, mockat åt 5 pollar och fixat och donat. Älskar att vara helt själv i stallet och bara ha det bra med hästarna. Bästa stället att vara på om man vill slappna av. Fik äntligen tag på gran idag! Har försökt att köpa i ett par dagar men de har varit slut överallt, men vi fick tag på en i sista stund. Vad är en jul utan julgran? 
 
Saknar att rida min lille plutt, han får sin vila 3 veckoe för tidigt men no big deal. Dock så destu jobbigare för mig när skolan börjar.. Fett mycket i skolan hela höstterminen och tror inte att det blir direkt annorlunda denna terminen.. Samma för alla?!? bara att bita ihop. 
 
 

TORP KÖPCENTRUM

Har varit på torp hela förmiddan. Höll på att bli tokig, kollade igenom alla affärer typ 10 ggr och kunde inte hitta en tröja... Men tillslut så hitter jag en tröja som passade till min nyårs outfit (Y) Jag gnällde typ i 2 timmar med Linn, stackare, haha. 
 
Sen så åkte jag hem med Linn och hennes mamma och så drog vi till stallet, började att greja med Fender och så skulle victoria brodda. Då visade det sig att Fender inte hade broddhål på bakskorna... Så jag kan inte rida han tills han skos nästa gång :/ Så han fick gå in i boxen och så hämtade jag Beckie och så blev det en uteritt på henne ist tsm med Sigrid. Påvägen från stallet gick det bra men när vi vände påväg hem så skulle vi trava lite och Beckie fick damp, såfort jag tog henne i munnen då hon travade snabbt som fan så bara hon skakade på huvudet och började studsa. Tillslut fick jag bara sätta mig ner och låta henne trava förbi Funny och så hållde hon på att studsa och hoppa rakt upp i luften med böjd rygg. Pigg häst i kyla och snö? Pigg som satan och sparkade, stegra och hade allmänt damp, hehe mammas tjej det ♥ 
 
Nu håller mamma på att laga mat åt oss, väntar på att pappa ska komma hem oxå. Ännu en myskväll, måste träffa Olivia för att lämna hennes julklapp imorgon elr nåt, sen så ska jag kanske hänga med mamma till torp annars stallet och Beckie ska ridas. Måste fixa julklapp till Molly, dock ingen aning om vad jag ska köpa... Typical?
Miss, minnen 2011

Godkväll!

Sitter just nu på kontoret och dunkar musik och chattar med goa människor. Min familj var för osocial för 3 av 4 sover och den andra spelar med nägra kompisar nån annanstans så har praktiskt taget suttit här ute hela kvällen, hehe.. 
 
Imorgon blir det torp, igen. Med mamma, Anton sen så kommer Benji och så ska jag möta upp Tres och Linn som oxå är där och shoppar och ta en fixa sen kika på julklappar tsm. Det ska bli kul, tror Anton hänger me oxå då vi är roligare sällskap än mamma och Benji, hehe.. (sorry mamma, se på det såhär du får handla själv ;) ) Blir även en sväng till stallet innan och släppa ut pollarna. Sen så efter torp så blir det rida mina fina änglar eller Beckie är väl som en laddad bomb? Haha bara kul, broddar på och ge sig ut i kylan, mysigt! 
 

Visste ni...

Visste ni...
... att jag har planer på att sälja Fender till våren?
... att jag hatade dressyr innan vi köpte Fender?
... att jag helst vill rida fälttävlan?
... att jag inte litar på många människor?
... att jag har bara 1 person som vet exakt allt om mig, tror du vet vem du e. 
... att jag har varit mobbad?
... att jag lever för min musik, e jag arg - hardstyle, ledsen - deppmusik, glad och pepped - tempo helst med lmfao elr david guetta 
... att jag är en väldigt osäker person med personer jag inte känner så bra elr när jag träffar nya människor. Men när man lär känna mig är jag ganska vild och bjuder på mig själv.
... att min närmaste kompis mötte jag på en hopptävling? 
... att jag saknar att rida Quick?

Bästavän elr tävlingsmaskin?

Något jag har tänkt på ett tag är om hur vi behandlar våra hästar. Vissa behandlar dem som sin bästa vän, alltså med respekt och kärlek medans andra tycker att de ska göra som vi säger och skiter i hur de mår och bara rider och sen skiter i hästen. Vilken låter rätt? Nej. Det första exemplet låter rätt elr? Kanske dax att vi gör något. ALLA. Inte bara 1 utan alla gör småsaker för att förbättra.

Man kan alltid göra något. Om man har något i sitt stall och inte sköter sin häst. Gå in och knacka up isen ur hovarna på hästen eller whatever. Har väldigt tur i vårat stall, alla vill sina hästar de bästa. Även om jag gnäller på Beckie när hon steppar runt på stallgången och är allmänt jobbig så skulle jag aldrig göra henne illa. Det kan komma lite fula ord när hon trampar mig på tårna men det skulle aldrig falla mig in att skada några av mina hästar eller nån annan får den delen! Alla i mitt stall resonerar på samma sätt, även om vi tycker olika om saker så skulle aldrig någon göra illa nån häst.

Om man tittar på många ungar som rider idag, sitter och sliter och drar i sina ponnysar och beter sig riktigt illa mot ponnysar, föräldrar och andra i sin omgivning. Det tycker jag är riktigt svinigt.. Mamma har ridit i hela hennes liv så hon har alltid hjälp mig, men jag skulle aldrig få ha häst om jag inte skulle uppfört mig. Hade jag skrikigt och svurit åt mamma skulle hon aldrig tolererat det. Jag har blivit sur ibland men jag har lärt mig att inte ta ut det på någon. Nu skrittar jag iväg och kommer tillbaka när jag har lugnat ner mig om jag skulle bli sur nån gång. Även när jag var liten så har jag alltid ridit med lätta hjälper. Inte perfekt, men jag försökte så gott jag kunde och jag ville inte rida med spö elr sporrar fast jag behövde det. Så jag fick lära mig, men jag gillade det inte. Jag har alltid vara ganska snäll i min ridning, på Beckie har jag dock fått lära mig och tuffa till mig lite och våga säga till ordentligt när hon dampar. Men nu känner jag att vi bytar ämne lite. Tycker detta är en sjukt viktig punkt!

Det ser inte super bra ut, men tänk en litet 8 åring och denna underbara ponny som hjälpte mig och ställde upp. Jag försökte så gott jag kunde och jag vet att det inte alltid är lätt men om man sitter och sliter och drar bara för att så börjar jag undra. Är det såhär de ska vara. Små ungar med sporrar och spön som sitter och sliter och drar och ingen säger till? Tränare, föräldrar, syskon? Någon, man har ju alltid med sin någon. Därför tycker jag inte att vi ska slänga skit på alla barn som inte vet bättre utan på föräldrarna som låter barna rida så. Man köper inte en häst om man inte har någon stallvana alls, särskilt inte åt ett litet barn. Jag skulle aldrig fått ha egen häst när jag var så liten om det inte hade varit för mamma. De är inte lätt på för ungar att veta hur man ska ta hand om sin häst om ingen visar den. Jag undrar hur många gånger jag har pussat mina hästar. Jag pussar mina minst 5 ggr om dagen. Jag borstar dem även om de inte ska ridas och jag tar hand om den som om de var min bästavän. Detta borde ALLA göra med sina hästar, a-ponny som storhäst. Man borde respektera och behandla sina hästar som de var ens bästa vän.

Tänk hur mycket hästar ställer upp för oss. Kanske borde ställa upp för dem oxå? Om vi behandlar dem bra och tar hand om dem ordentligt, så märker vi ganska snabbt om något inte stämmer. När Beckie hade kolikkänningar behövde mamma inte ens gå in i hagen för att se att något inte var rätt. Det räckte att Beckie inte gnäggade utan hängde med huvudet och inte kom, så visste mamma att något inte var rätt. Det visade sig att det inte var det heller. Det hjälper om man bryr sig om dem så märker man små signaler. Eller när Fender hade hovböld men haltade inte så märkte jag att han vilade extra på ena hovet och ville inte flytta sig och sidorna för då fick trycka på han i mängder och då hoppade han åt sidan ist för att flytta sig normalt.. Jag sa direkt till mamma att något inte var rätt och det visade sig ju att jag hade rätt.

Tycker det är sjukt viktigt hur man behandlar sin häst. Man måste lära sig i tidigt ålder om hur man ska sköta en häst om man håller på. Till och med min lillebror vet att jag ska prata med hästarna och klappa dem osv även fast han bara är 7 år. Lär man sig så känner man igen olika signaler ganska snabbt efter ett tag!

Hästar är alltså inga leksaker utan har en riktig varelse med personlighet. Man ska behandla dem med respekt och kärlek annars så går de under.. Den gyllende regeln “Man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv”. Ett bra exempel på detta är, min kompis häst innan hon kom till dem var ett nervrak, kunde knappt ta på den täcke i boxen. För att ingen brydde sig om den där den stog innan, gav den ingen kärlek. De var absolut inte taskiga elr nåt men hästar behöver veta att det finns folk som bryr sig och visar att livet är okej att man inte dör! De har gjort ett så fantastiskt bra jobb med den hästen, det är sjukt. Visst den har nerver men hästen litar på dem. Alla hästar har mer eller mindre nerver och denna hästen har mycket nerv. Men den han kommit till världens bästa och gulligaste familj och har det super där och det gör så mycket! Det är så viktigt att man bryr sig. Hästar är ingen tävlingsmaskin utan ens bästavän, annars så ska man inte ha häst. Hästar har bra och dåliga dagar, precis som vi människor, det är bara att bita ihop och ta sig igenom de förjävliga passet för att få det bra. Som i somras då jag och Fender hade en svacka så var jag så glad för att han travade ordentligt i paddocken utan att ta ministeg. Då har man sänkt sin ribba väldigt mycket eftersom vi låg i hårtträningen innan med öppna, sluta, enkla byter osv.. Man får ta träningen efter hur hästen är för dagen, särskilt om man har en häst med mycket humör som lille mister har. Det är något man får tänka på, även fast jag får det att låta gansak lätt i bloggen så ska ni se hur jag har kämpat. Jag är inte döv och ingen annan är det heller. Jag hör hur många snackar " Gud den ponnyn kan vem som helst rida, det är bara att åka det ser man på den" aha sitt upp och rid och se om du kan genomföra 1 program? Med steg, rygg och snygg form, skulle inte tro det. De flesta hästarna är inte så lätta som de ser ut. Väldigt många har sagt när de ridit han " Men oj vad svår han, de trodde jag inte" man ska inte bara dra slutsatser efter de man tror. Utan efter de man vet, sen absolut inte sprida vidare för det är inte kul sen när det händer en själv.

Jag har haft många bra tävlingar och ännu fler mindre bra.. Och ibland är det pga av mig, ibland pga av Fender, ibland pga oss båda två. Vi kan inte prestera på topp om hästarna inte är med på noterna och vise versa. Därför så får man acceptera att hästarna kan ha dåliga dagar precis som vi.
 
Tycker att alla borde tänkta till ordentligt. Hur behandlar vi igentligen våra häst. Oftast när man skriver deepshit inlägg så brukar det handal om hur vi behandlar varandra, men nu tycker jag att vi borde fundera på hur vi behandlar våra häst istället. För många tänker säkert inte på det, men ge våra hästar en klapp efter ridpassen, ge dem en puss innan man går en eller bara klappa den på halsen. Det viktigaste är att visa att det faktiskt betyder något. Göra småsaker kan verkligen föra ihop häst & människa. Menar inte att man alltid måste borsta hästen och alltid gulli gulla om den beter sig illa men innan och efter man har ridigt och ge den en klapp när den gör rätt. Men absolut inte bara vara snäll utan kunna säga till när den gör fel så den gör rätt se och då berömma den. Viktig faktor så bara något att tänka på! 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder på mig och finaste Salami ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Knasig hoppstil ibland... 
 
 
 
Omhoppning, jaaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ursäkta stilen, gick så snabbt att jag knappt hängde med.. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen hemma!

Shit helt död i kroppen. Efter dålig sömn hela veckan och sen kväll igår. Sen stressa runt på torp och handla typ 10 julklappar på mindre än 1 timme och sen handla fika och köra till stallet. Men våran tidsplan sprack när vi var Hallinden då däcken började låta jävligt kontigt men vi kunde inte se något, men mamma gick ut och sparka på däcken och så kände hon att ena var riktigt löst... Så vi låg i 30 typ från lite efter hallinden till strax eftyer Håby då vi fick gå in där vi hade köpt bilen och så skruvade de fast dom. Dock så blev vi typ 40 sena pga av det, typiskt.. Vi var sjuk stressade, men vi blev bara 10 min. Braaaa jobbat! Då vi redan hade en riktig tajt tidsplan innan.
 
Red inte idag då jag inte hann, men har en helg och ett fett jullov framför mig :D Ska sätta igång Beckie nu oxå efter 1 och ½ vecka vila, Fender ska jag bara rulla på nu innan tills han får vila efter lovet. 
 
Nu unkar jag goa nickelback och snackar med Tres och ska strax lägga mig på soffan, ta en dusch och bara ha en mysig kväll i soffan med familjen! Kan behöva det efter skolan och snart jul, nyår och jag känner på mig att jag kommer hitta på en massa kul nu på lovet fast då hamnar man ofta lite efter i sömnen.. ;) 
 
Vill ni se mina julklappar?

Betyg - Torp - fixa stallet - julfest - skriva och chilla

Kom precis hem från skolan, jag har fått mina betyg och jag är nöjd. Känns skönt att vinna en tävling mot hela skolan med klassen, massa olika frågor. Ja den satt fint, haha. 
 
Jag och mamma ska strax dra mot torp och köpa presenter till alla i stallet. Sen så blir det fixa stallet innan julfest i stallet. Såååååå mysigt, julklappar, gran, glögg & julmust, peppakakor osv. När jag kommer hem så ska jag bara chilla och skriva. Umgås med familjen och ha det bra! Pussssss ♥

Håller på..

Håller på med värsta feta tänkar inlägg med en massa åsikter. Än så länge har jag skrivit 2 A4 sidor och jag börjar komma sig mot slutet ska ha 1 film med MINST och sen 1000000000 bilder hade jag tänkt. Så innan helgen e slut ska jag försöka på upp den om jag hinner. Kommer bilder från hela mitt hästliv praktiskt taget! Salami, Jeppe, Fender, Beckie andra hästar jag har ridit/rider som tex Sören, Quick osv. Mängders med bilder och ett inlägg som jag vill väcka folk lite och ge dem en tankeställare! 
 
Godnatt sweet people, pusssss ♥
 
Åååh bästa som finns? Love it gryyyyyym, Sveriges Eminem asså! 

Glee vs One Direction

 
 
Vad röstar ni på?

Godmorgon - damp internet

Godmorgon på er! Hoppas att ni har haft en bra dag igår, de hade jag iaf.
Dock så fick mitt internet damp igåroch fungerade inte över huvudtaget... Tog 10 min att komma in på blogg.se hemsida men ladda upp inlägg gick inte. Fick damp eftersom jag hade en massa blogg idéer! Men får ta det idag istället.
 
Nu ska jag göra mig iordning och försöka hinna med att äta ;)
Jag och finaste c-ponnyn på jorden ♥

Fotboll finns inte

Gör som jag och gilla denna sidan: https://www.facebook.com/pages/Fotboll-finns-inte/252655061529087 

Private practice!

Sitter just nu i soffan och tittar på private practice. Lite mysigt att ligga i soffan och chilla och veta att det är sista veckan i skolan! 
 
Red ut Fender idag på vägen tsm med Sigrid.Vi bara skrittade och pratade, sånna ridturer får man ha ibland. Nej nu ska jag lägga mig på soffan, e sjukt trött i huvudet. Vet inte är bara helt slut.. 
 

Varm dusch - film

Har precis kommit ur en varm och go dusch. Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Skola imorgon, 5 skoldagar kvar, sen jullooooov! 8 dagar kvar till julafton, vill ha min paket nuuuuuu, hehe. På fredag så har vi jul i stallet och då får vi paket, fett najs.. Haha jag känner mig som ett litet barn nu, men jag älskar stämmningen, inte bara att få saker utan när folk gillar ens presenter är nästan lika roligt. 
 
Nej nu ska jag sätta på The Vampire Diares - världens bästa serie. Har sett minst 6 avsnitt idag, ooops bad of me ;) Har legat efter lite men börjar komma ikapp nu, sista avsnittet som finns ute just nu. Pusssssss! 

Tårarna rinner ner längs kinderna..

God, i miss u so mutch... I just want to see you, 3 years is a really long time! Min, bara min, fina underbara Ekbäckens Jester, i miss u so mutch it hurts. Du är och kommer alltid finnas i mitt hjärta! Du var min egen lille Jeppe i 1 år och så bara du försvann för 3 år sen och 2 månader och jag har inte sett dig sen dess... Jag vet att du har det bra men jag kan inte låta bli att tänkta hur bra vi kunde blivit tsm om vi hade haft mer tid. För med den viljan och glädjen du hade så kunde vi bli oslagbara i de höga klasserna oxå! Du var min fina kille och jag var din "mamma". Vi tog oss från att du nästan aldrig hade hoppat till reginal LA på mindre än ett år. Jag kom från en ponny som kunde hoppa men inte så högt och jag var ganska osäker.. Men när vi satte första nollan i LC i Lysekil som ungponny ekipage var jag så glad, sen så minns jag Lilla edet, Stenungsund, meetinget i Nuntorp och så kommer jag såväl ihåg Valsäng. Jag och mamma hoppades på första nollan i LB hade hela tiden 4 fel. Vi går in, teknisk svår bana men du var underbar och så satte vi den första nollan. Den vi hade väntat på, jag bara kramade dig och pussade dig och gav dig en massa godis! Den dagen så satt jag lycklig men en stor rosett i knät påväg hem. Du är en ängel sänd ifrån himlen för att du behövs på denna jord. Hjälpa andra unga tjejer elr killar som du hjälpt mig! Vill bara vara tillbaka i Billdal på DM 2009, där vi satte vår första nolla i LA. Jag grät, mamma grät, en från klubben (kände knappt henne) grät och kramade mig och Jeppe och alla var så himla glada. Vi nollade en LA bana, 6-årig liten vit virvelvind på endast 120 cm med en liten 10-årig tjej på ryggen som bara red och hade roligt. De var vi, vi var bäst tillsammans och vi kommer alltid vara bäst tillsammans. Prisutdelingen i Ale-Jennylund när vi kom 4:a i reg LB och speakern säger att det är en riktigt bra prestation för att hästen endast var 6 år. Alla bara stirrade och blev helt chockade. Vem hade kunnat tro att den lilla duktiga ponnyn som hoppade allt i alla lägen och kunde hoppa snabbt och svänga var bara 6 år. INGEN. Alla bara antog att det var en 14 årig ponny som har gjort detta tusen gånger, att det bara var att åka men jag visste sanningen. När jag fick han så kunde jag knappt få honom att på en 20 m volt och han stack med mig i skogen men en jävel på att hoppa de var han! De kan INGEN säga imot! Vi hade flyt, har massa rosetter från unghästklasser och placeringar osv. Jag älskar dig och de kommer jag alltid att göra. Du var min favorit, högst upp på min lista och nu är du någon annans favorit. Högst upp på nån annans lista men jag älskar dig och jag hoppas att du alltid kommer ha en plats i ditt hjärta för mig, för de har jag för dig! 
 
 
 
Bilderna är från Dingle när vi kom 3:a i en LC+5. PS: jag gråter inte, gömmer mig från kameran ;)
 
 
Prisutdelningen i Ale-Jennylund som jag skrev om. 
 
Lilla edet
 
 
 
 
 
Grantihoppen, minnen ♥
 
Nuntorp ♥
Sjukt fin bild irl, har den på mitt rum men den är tagen på bilden som jag har på mittt rum, därför cp..
 
Jeppe och Manum!
 
Jag saknar dig så mycket och jag hade önskat att du bodde närmare mig... För då skulle jag åka och hälsa på dig! Jag ska försöka åka och hälsa på dig, för jag saknar dig. Dock så kommer jag vara sjuk ledsen när jag hälsar på dig men det skulle vara värt det! Bara få känna lukten av dig, få krama dig igen. Bara av att se dig så skulle jag nog brista ut i tårar.. Du var min lilla bebis, du förvånade mig, trodde aldrig att jag skulle våga hoppa så "högt", 110, jag var så himla rädd för höga hinder.. Jag var riktigt höjdrädd men du stärkte mitt självförtroende jag vågade hoppa så högt utan att hålla på att dö. Jag älskar dig Ekbäckens Jester <3 Du kommer alltid ha hjälp mig! För vilken ryttare skulle jag vara idag utan dig, du hjälpte mig. Hade aldrig haft det självförtroende som jag har hos hästarna idag annars. Hade inte varit så modigt på hästryggen, du har hjälpt mig och den hjälpen kommer att finnas kvar i hela mitt liv! 
 
Tårarna rinner ner för linderna på mig när jag skriver detta, för jag älskade och älskar dig så mycket. Tack för att jag har fått äran att rida dig min fina Jeppe som han hette hemma... 

Godmorgon!

Godmorgon!
Ligger i sängen just nu och ska strax på ner och käka frulle. Har inga speciella planer för dagen. Ska rida båda pollarna annars inget annat inplanerat. Kanske åka upp till assleröd och kika på julshowen men inget bestämmt. Ville ha en allmänt chill helg utan en massa planer och bara få sova tills man vaknar på morgonen. Har inte haft en sån helg på super länge!
 
Min fina <3

Grr...

Ååh, jävla shit! 
Hatar min facebook.. Kan inte se när folk skriver till mig, så vill ni något så skriv inte på facebook iaf. När vissa skiver så fungerar det men när tex Emma skrev t mig så kommer d inte fram elr nåt, får DAMP! Så skriv här elr ring or watever men min fb dampar, haha.. 

Blir tårögd...

HAHAHAHAHAHAH, tack Olivia.. Söt bild nu la upp på mig? Love u <3 
 
 

Dec. 15, 2012

Olivia är hemma hos mig nuuuuuu. Lånar hennes mobil och bloggar för er lite tänkte jag. Tolkade med Fender idag tsm med Linn J, en pigg och busig Fender. Tack att jag hade martingal på asså.. ;) Tolkade med Linns ponny Kelly oxå, han var mkt lugnare än Fender, hehe. Här kommer kvällens outfit!


SNOW ♥

Hey, så mycket snö ute! Nu blev jag super glad, älskar snö! Vilket vi inte brukar få så mycket av här ute i sotenäst men nu har det snöat heeeela natten och jag kan äntligen galoppera i fullfart på en åker med snö och åka pulka <3
 
Ska strax käka lite frulle och blir det moooot stallet och rida 2 piggare än piggast hästar.. Hahah Beckie har vilat i 3 dagar och Fender 1 så starkare bett på Beckie så jag kan hålla uppe huvudet på henne ;) Fender slänger jag på martingalen och en halsduk då jag känner mitt lilla damptroll och jag känner på mig att han kommer att ha lite snökänsor, hehe... 
 
 
Bilder på Funny & Fender från en fotodag med 2 pigga ponnysar 
 
 

Fett chill dag!

Idag så har vi haft den chillaste dagen i skolan ever typ. Vi har sett på film nästan hela dagen idag, såg på nån teknad i Engelskan, sen så tittade vi på historieä
Saknar 
arna på Svenskan då den var inställd, sen så tittade vi på nyheter nästan hela geografi och sen så kollade vi på bad boys 2 på NO. Så jäkla chill, slutade även en halv timme tidigare då lejandro var lite sneeel idag (Y)
 
Åkte hem och så var det upp till stallet, hade en mysig dag med mockning och bara greja i stallet. Hästarna vilade, tog in dom och grejade lite med dem innan vi åkte till Benjamins fotbolls träning. Lagade mat nyss och är proppmätt. Chillar i soffan med julmust och pringles :D Love fredag, allt är på plats. Benjamin sover i fotljen, mamma ligger i ena soffan och pappa i andra och jag på kanten. Allt e på plats med en massa ljus oxå, love it med  mysig fredag hemma i sofan asså! Chilla inför en fullspeckad dag imorgon! Upp till stallet vid halv 9 och för att va med när vi ska släppa ihop Tres nya häst Fiona med Fender och hans gäng ( ;) ). Sen så till Torp och handla julklappar med mamma, stallet och rida båda pollarna och sen vid halv 7 typ så kommer Olivia med familj hem till oss, hög mysfaktor! 
 
Jaja nu ska jag se på Black Jack med familj! <3
Saknar sommaren...

Thanks bro! <3

Åååh tack Anton, ibland är sneeeel! Fick hans skoldator nu när min e sönder, han har ju 2 så ;) Så nu kan jag uppdatera mycke tills vi börjar bråka?!? 
 
Red ett super bra ridpass på Fender idag, jobbade massa med tempoväxlingar och ville ha han på yttertygeln och mot slutet så gick det riktigt bra, han kunde samla sig och sedan så över till ökadtrav. Jobbade super med rygg och bakben och mot slutet så jobbade vi med öppna och när han fick ihop kroppen och fick in bogen så satte han den super bra. Detta passet kändes bra inför nästa år då vi har haft det lute kämpigt ett tag.. Men idag så kändes det super även fast jag red barbacka. Jag rider nästan bättre barbacka på Fender, vet dock inte varför. Tror att jag inte har några krav oc därför går det bra fast jag vet inte.. 
 
Har inga bilder nu förutom de i arkivet så har en massa bilder jag vil lägga upp en de är på den andra datorn.. :( 

My day..

Dagen började bättre än bäst.. Haha faceplantade rakt i golvet när jag skulle gå upp ur sängen, slog i ett knä så har  ett fet stort blåmärke! Haha sååå jävla bäst e jag ;) 
 
Ganska långatråkig dag i skolan, hade damp på idrotten.. Vi spela badminton och jag blev bara lite tävlingsinriktad, hehe. Fast vi vann så (Y) Åkte hem och käkade, slutade vid halv 4 och sen var det upp till stallet. Red mitt lilla damptroll barbacka i snön och han var väldigt mjuk men kom inte riktigt fram till handen. Så jobbade mest på att få honom att gå undan för skänkel även om det bara var att ställa sig och böja sig eller skänkelvikning. Ville få honom på yttertygeln och det hjälpte den övningen till med för om han går igenom innersidan kommer han atomatiskt att ta stöd på ytter och det fungerade super bra! Hade en fin och avslappnad form mot slutet och gick in i handen, yttertygeln. Med en nöjd ryttare gick vi upp till stallet efter ett bra skrittpass i paddocken. 
 
Kom precis hem från skolan nu och ska strax äta och sen chilla framför TV:n. Bjuder på en låt från en av mina favorit serier :) 
 

Datorn e söder :(

Vet att jag  inte har bloggat mycke nu på det senaste men har faktiskt en bra anledning... Min dator e söndar, elr laddningsladden så måste köpa ny. Grr, varför just mig? Köpte ny i våras men jaja så det blir nog lite klent med uppdatering nu några dagar men ska sno pappas och Antons datorer så mycket jag kan!
 
Har haft heldag på tumlaren idag, e sjukt trött i hela kroppen efter att ha simmat i 3 timmar intensivt + att jag passade på att gymma gratis. Ska strax till stallet och rida Fender, vi måste skynda oss för att Benjamin ska ha uppvisning i skolan så allt måste gå super snabbt och smidigt ;) Men hörs ikv elr imorgon sötnowsar, pussssss ♥
 
 

Ser på film och tjockar mig med marängsviss ♥

Sitter just nu i mollys soffa och tittar på en film som jag redan har sett 10000 ggr. Men den e rolig så jag se den 1 gång till, hehe. Ska snart packa till Mollys tävling imorgon åt henne sen spela bilspel (Y) Nu får ni klara er utan mig tills imorgon!

Beckie 07-12-2012

Red Beckie ett bra dressyrpass på ängen idag. Skrittade ner till den, sen så skrittade jag mycket där också. Ville få över hennepå yttertygelnoch jobba men en bra skritt framåt. Ville få henne att gå igenom innersidan i båda varven och efter lite tragglande och mycket övergångar från skritt-trav-skritt-trav så var hon riktigt fin. Var noga med att hon inte skulle bli för andfådd och inte andas in för mycket kall luft då det nästan var -15 grader ute! 
 
Nöjd med dagens ridpass, hann bara med 1 häst idag.. För mamma var tvungen att åka hem och köra pappa och när vi kommer hem så säger han att hans kompis skulle köra ist. Grr, så irreterande! Men men hoppas att jag hinner imorgon innan Torp och Molly :) 
 
Godnatt, fredag och jag är sjukt trött hahah så nu ska jag sooooova!

Food!

Mums, detta åt jag nu ikväll! Så gott, älskart. 
 
Just nu håller jag påatt rensa 4000 bilder.. Bara för eran skull annars skulle jag radera alla ;) 

Utrusning osv..

Idag så ska båda mina monster ridas. Beckiebus ska ridas ut och jag ska försöka få henne att stanna på 4 ben den mesta av ridturen ;) Nenne ska Galopperas blandat med massa skritt, ska bli av med lite energi nu när det finns snö innan den smälter bort och istiden kommer, hahaha. 
 
Kom igen nu! Vet att ni läser så SNÄLLA hjälp mig med förra inlägget, behöver faktiskt hjälp 4real! Ska köpa dom såfort jag får ihop pengar och har bestämmt mig vilka jag vill ha. Sen så vill jag gärna att ni kommer med förslag på bra ridstövlar som är snygga som man även kan ha i dressyr men även i hoppning! Eftersom jag har tänkt att ha kvar min bruna outfit och ha den i hoppningen och i dressyren på Beckie tills jag har en dressyrsadel om den blir svart. För de är ju snyggast med svart utrustning och svarta kläder och stövalar osv och på Beckie där jag har brun utrustning så är de ju snyggast att ha bruna kläder, stövlar osv. Eftersom man aldrig vet vad Beckie är på för humör och att hon har oftast damp när man rider så vågar jag & får inte rida utan säkerhetsväst på henne. Eftersom den är brun så är det ett måste att ha brunt på henne även i dressyren. Dock så vill jag ha något som sicker ut på Beckie. Kan dock inte betämma mig för vad jag ska ha. Vet ni något snyggt vill schabrak som inte är så tråkigt utan någon snygg kant elr nåt? På Fender jag jag ju mitt Mias med dubbel sverige kant och mitt vita equline med grå kant och en liten söt band (vet inte hur jag ska beskriva det, titta ner på bilden) på oxå. Snyggatse jag har seriöst, älskar det så himla mycket! Vill ha ett fint schabrak till hopp sadeln då det är full på båda de schabraken så jag kan ha det på Beckie oxå, fet najs. Har varit inne på schockemöhle de vita med brun kant men vill ha något med färglatt på de kanske blir tråkigt med min helbruna utrustning då jag har fått tillbaka mina stövlar. 
Detta fast dressyrschabrak då.
 
Sitter i skolan just nu och har svenska och jag ha pluggat lite på SO provet men känner att jag kan det så tog en paus hos er. 
 
Gammal men såååååååäå bra!
Igga mig men de är hon tjejen som sjunger i bandet ♥

Godnatt ♥

Nu ska lilla jag lägga mig i sängen med 2 gosiga täcken och nägra mysiga filtar + en massa kuddar. Sätta på en film och glömma att jag har prov imorgon... Bara ett på måndag kvar sen så är alla prov klara! Så skönt att slippa skiten, snart lov, jul och nyår. Min jul blir chill, bara familjen + farfar & kanske Benga. Juldagen firar vi med Jenny och familj, nyår vet jag inte riktigt än men d märker vi.. Älskar vintern och snön, dock så är kylan de jobbigaste. Men idag har det varit perfekt, snö och -6 lagom kallt för att snön ska ligga kvar och man fryser inte ihjäl. 
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

Vad tycker ni - behöver hjälp

Vad ska jag köpa? Vad är snyggast? Snälla hjälp mig genom att skriva  för&nackdelar om dessa olika alternativ och gärna med några andra snygga förslag? Tex, sköna och snygga men dålig dragkedja, ah ni fattar nog. 
 
 
De Niro. Pris: 5599 kr (fast jag ska de svarta isf)
De Niro. Pris: 4999 kr
De Niro. Pris: 5250 kr
Pioneer Crocodile. Pris: 3995

Ååh blir så trött på vissa...

Fender skötte sig super idag närvi tolkade, dock så gick det inte så bra för oss.. Super pigg så imorgon bort på åkern antagligen och skritta fram länge värma upp och sen köra kort galopp intervaller. 
 
När vi var färdiga med tolkningen och skulle jag rida utpå en tur i skogen med Beckie. Linn ville inte rida ut i mörkret så jag tänkte då drar jag själv. Skrittade iväg på en pigg ochglad Beckie och så kör en bil förbi oss men så lite konstigt bara den stannade. Men vi fortsatte och ju närmare vi kommer hör man hur nån grejar med motorn eller nåt och ser bara ljus från en ficklampa, jag tänkte väl inte det men tyckte det var super läskigt och reser sig och tvärvänder och drar iväg i galopp tills vi står på gårdsplanen får jag stopp.. Vände och red tillbaka och när vi komemr ganska nära bilen igen så startar den och åker iväg men Beckie ville fortfarande gå förbi då hon fortfarande var uppskrämd. Jag vet att det är en bil som vill  åka förbi men Beckie vägrar att gå och står mitt i vägen och stegrar och trippar runt. Jag vet att den som satt i bilen såg att jag satt och kämpade för att få förbi henne och jag sitter och pratar med henne, driver, smackar och andvänder spöt och inget hjälper... Hon vägrar att gå dit. Men så blir jag förbannad på henne för biljävlen sitter och trycker på gasen på bilen brummar as mycke och blinkar med helljuset. Så jag får skrika på Beckie och dra till henne med spöt ordentligt och då tar hon ett stort språng fram och drar iväg i galopp uppför en backe vi skulle uppför. Men blir så trött på bilar som inte kan vänta om den ser att Beckie var rädd, alla kunde se det hästvan elr inte. Sitter och bilnkar en massa med helljuset och bländar både mig och Beckie och sitter och trycker på gasen gör de inte bättre utan får vem som helst bara ännu mer stressad! Blir så sjukt trött på idiot jävlar som inte kan vänta 2 minuter typ. För det var d det tog, MAX! Skrämma upp en häst ännu mer om man inte behöver, så onödigt.. Blir föbannad!
 
Red hem efter jag hade krittat lite och så red jag en liten stund i paddocken ist, stackars Beckie..

Stallet nuuuuu!

Nu är jag i stallet och ska strax ta in Fender och göra iordning honom inför tolkning. Har längtat så himla mycket efter snö och tolka så de ska bli fett kul nu. Sen blir det en mysig tur med Beckie tsm med Linn J och Kelly. Jag ÄLSKAR snö så hiiiiimla mycket, rida snö särskillt på nån åker i full galopp ♥ Särskillt på mitt lilla mini monster som älskar snö också. 
 
Vill tillbaka till denna träningen så himla mycke! 
 
Ne nu drar jag upp i hagen i snön och hämtar mitt lilla dampmoster som antagligen kommer vara super pigg idag! 

Svenska right now (Y)

Fett najs att vara färdigt med allt i svenskan just nu. Sen vara även färdig med alla extra uppgifter, de betyder att jag får göra vad jag vill (Y) Även sitta vid datorn och göra typ inget så passar på att blogga istället för att bara sitta rakt upp och ner. 
 
Sitter med go musik i öronen och ska snart dra ner till thaien med Saga och company. Gött med go mat för en gång skull! Älskar thaimat, bästa som finns att bara dra ner på rasterna och på med kakor, kaffe, dricka osv i priset och en buffé med massa olika mat som man får äta hur mycke man vill. Love it! 
 
SOMMAR 2012, miss..
 

Jag tycker till om TV-serier.

Bestämmde mig för att inte sova riktigt än. Tänkte ta mig och skriva om lite olika serier, vad säger ni?
 
Portkod 1321:
Har inte sett denna serien så himla mycke men tycker att den är mysig än så länge. Kul att titta på något som man bara kan slappna av till och bara titta på. Tycker den är mysig och bra, rekomenderar den starkt. Dock kanske mest för tonårs tjejer dock. 
 
The Vampire Diares: 
Denna serien skulle jag kunna skriva om i all oändlighet. Älskar verkligen denna serien med hela mitt hjärta. De är min absoluta favorit serie. De som jag älskar med denna serien är väl först från början snygga Paul Wesley och Ian Sommerhalder (Stefan & Damon). Men sen så var de väl den mysiga stället där de bor, vampyrerna, att de aldrig blir långtråkigt. Alla har sina problem, stora som små. Allt från att bli jagade av världens älsta vampyr som vill döda Elena (Nina Dobrev) till kärleks problem osv. Kärlekproblemen mellan Stefan-Elena-Damon. Vet inte älskar den bara. De som är bra med denna serien är att den passar folk i alla åldrar och tjej som kille. 
 
Once upon a time:
Detta är en serie som jag även har tittar mycket på eftersom det är en av min mammas favorit serie. Dock så tycker jag att denna serien kan bli väldigt svår att förstå. Då de händer mycket som känns att det nästan inte hänger ihop och missar man 1 avsnitt så är de super svårt att komma in i den igen. Jag har väldigt svårt att hänga med på vad som händer och tycker att ibland så kan det bli för mycket. Så jag ger inte denna serien fullpott men kanske 3 av 5 då den är ganska bra om man hänger med. 
 
Vad tycker ni om detta, ska jag forsätta skriva om vad jag tycker, är de intressant? 
 
 
 

Grey´s Anatomy

Sitter och tittar på favvo serien just nu, Grey´s Anatomy. Fast den slutar snart :( 
Bästa med varje onsdag och bara sitta med en kopp te och titta och mysa framför TVn. Så himla mysigt med familjen runt omkring och bara mysa innan man ska sova. 
 
 
Godnatt sötnosar! ♥
 

Snöstorm NEJ TACK - snö JA TACK

Burr, värsta snöstormen ute nu elr förut iaf! Jag red inte idag för det var sjukt kallt ute och snöstorm så åkte upp gjorde iordning stallet och fixade hästarna med mamma. Mysigt att bara greja lite ibland. 
 
Träffade Linn J i stallet idag och vi bestämmade att imorgon ska vi tolka med Fender. Hennes mamma hämtar oss på skolan dirr efter vi har slutat. Provar att åka på tefat imorgon, får se hur d går.. Efter de så rider vi ut i skogen i snön med Beckie och hennes Kelly. Super mysigt i snön och allt! 
Linn&Kelly, så himla fina! (hoppas de är okej att jag låna bilden Linn)

Myskläder och försöker att tina

Så sjukt kallt att rida nu. Han förfryser och jag har precis tinat upp mig med en massa gosiga kläder och mina älskade fårskinnstoflor. Nu är jag varm igen, hehe. 
 
Red en barbacka tur på Fender idag då de är ganska svårt att rida nu när de är så kallt och kan inte ta oss till ett ridhus osv.. Paddocken är ju stenhårt och i skogen är det halt och jag vågar inte rida där när de är mörkt då jaginte kan se var de är is osv. Men var ute kanske 40 min idag och skrittade och travade lite på asvaltvägen i mörkret. Fender fick ta på sig en massa goa täcken medans jag satt och frös ;) 
Mitt internet dampar loss, tog 15 minuter att ladda upp en bild som annars tar 2 sekunder... Blir nog ingen mer bloggning idag!

Massa te, go frukt och super go ost & kex ♥

Har precis ätit en massa go frukt och min älskade mögelost med salta kex ♥ Har även tryckt i mig 2 koppar te för min hals som gör as ont.. Imorgon måste jag till skolan för jag har prov och sen får jag se hur ja mår om jag går hem elr kan stanna. Hoppas på att jag mår bättre men tvekar på det asså! 
 
Men men, lovar att de är ett virus som går runt elr nåt för Linn J i stallet är oxå sjuk... Nu ska jag bädda ner mig i mitt gosiga täcke och med massa  filtar, super mysigt! Frös as mycke när jag kom hem från stallet så nu har jag på mig tjocka ullsockar, ridunderställs byxor, jogging byxor och en riktigt tjock mysig tröja, love it. Pusssssss ♥
 
såhär känner jag mig fast jag fryser oxå, hehe.

Hinner inte med livet...

Hela min dag idag har varit kaos med STORA bokstäver... Sen imorse, stressade som fan och jag hatar att stessa.  Sen hade jag världens huvudvärk och mådde piss men efter frukost, halstabletter och ipren så mådde jag bättre men har frysit som fan hela dagen i skolan. Sen så gick maten inte att äta så jag har varit hungrig hela dan... Sen så hade vi genomgång inför provet imorgon och jag kan inget, känns bra. Sen så hade vi idrott och jag var inte med eftersom jag är så sjukt förkyld. Sen så gick jag till bussen och var där 10 min innan den skulle komma men bussjävlen var 20 min sen så jag stog där i converse och håliga byxor och frös som in i helvete.. När jag kom hem hoppade jagbara i hästkläderna och drog till stallet. Var inte uppe förän 5 och så gjorde jag imordning Beckie snabbtoch gick ner i paddocken för en go ridtur och hon var gansak stretig och ofokuserad mot slutet gick d bra men det tog en stund innan hon lossnade så red kanske i 50 minuter så jag hann inte rida Fender :/ 
 
Nu måste jag plugga till tyskan imorgon som jag antagligen inte kommer att kunna... Men men nu vet ni hur sämst min dag har varit. Ska ner och hämta go frukt och salta kex med mögelost på, mums! ♥
 
Jagvet att du har godis där mamma..!!

Åååh jag vill oxå....

Alla skriver om att de är i Stockholm, shoppar, globen osv... Jag har velat åka dit och shoppa stövlar, schabrak och en massa andra roliga grejer men nej man sitter hemma, tittar på TV och har tråkigt. 
 
Beckie hållde sig i skinnet idag men imorgon måste jag hinna med båda damphästarna. För Benjamin har ridit Fender nu i 2 dagar då vi inte vågar släppa honom själv i skogen så har vi travat så mycke som Emma har orkat springa. Ja, så inte jätte mycket motion för båda hästarna och Beckie är som en tickande bomb som jag bara väntar på att hon ska explodera. 
 
Ska slänga mig i duschen nu och sen sova, ha de bra pussssss ♥
 
 
Jag & älsklingen

Stallet nuuuuu!

Drar nu alldeles strax till stallet och jag ska rida Beckie och Benjamin ska rida Fender medans Emma leder dom. Ska bli mysig med en go lång ridtur i skogen, dock så är det rätt kallt ute så en massa gosiga kläder och se ful ut men bättre de än att frysa. 
 
 

MINNEN 2011!!!

 
Hahah jag flyger av sen vid 2:30 och LinnJ kvar i pulkan och allt blev kaos. Men alla kom hem oskadda iaf! Jag & Linn J ( http://dressageossweden.blogg.se ) & Amanda som filmar mesta av delen. 

Myskväll med Emma, Anton & Johan ♥

Ååh en super mysig kväll med Emma, Anton & Johan! Just nu sitter vi och spelar med andra ord, va kul man kan ha ändå med bara ett sällskapspel. Fast de har sån jävla tur Anton & Johan... De får tjuvar heeeeeela tiden! Serri snor alla :( 
 
Red Beckie förut samtidigt som Emma ledde Benjamin och Fender på en sjukt underbart go tur i kylan och frosten. Beckie hade dock daaaaaamp då jag var as närapå att ramla av... Haha underbara häst som har vilat i 3 dagar i kall luft så är de inte så konstigt ;) 
 
Back to reality now and have fun with my friends! Love u, pussssss ♥
 
 
 
 
 
 

Grattis Therese!

Therese var den första som gissade rätt att de är Ekbäckens Jester "Jeppe" på bilden. 
 

RSS 2.0