Hoppla pollen

Idag så hoppade jag en sjukt pigg och taggad Beckie, eller vad säger du Tres? ;) Haha red fram i mörkret då det var något fel på lamporna men de var snabbt återgäldat så jag kunde slänga fram ett hinder medans snälla Tres hoppa upp och red Beckie lite åt mig medans jag greja. Hon fick testa Beckies busiga sida.. Hon kastade sig och sidan och hoppade och dampade loss men det gick bra men sen när hon skulle ta ett travhopp på 40 cm och Beckie hoppade ungefär 120 cm eller nåt så tyckte hon att det var min tur. Vilket jag förstå, jag hade problem själv att hålla Beckie.. När jag hoppade uppåt stallet/utgången så var jag glad att det var staket + stängt annars så hade jag inte fått stopp eller svängt henne, haha. Men det är bara bra, kämpade för att försöka följa med över hindren så gott jag kunde medans själv hålla koll på mig själv i landningen och Beckie. Men när jag höjde upp t 80 så började hon lyssna lite och hoppade aningen mer normalt men inget fel energin. Om hon gör som idag, lägger energin på att hoppa inte busa så kan det nog bli super bra! 
Emma var snäll och red Fender åt mig idag medans jag red Beckie. Hon skrittade och travade. Tog ett par travhopp då hon inte är så säker i galoppen då Fender försökte springa som en idot med all sin energi.. Tres hoppade upp på han lite och galopperade och tog några språng på lägre höjd. Snälla människor som hjälper mig när jag inte har tid att rida båda <3 Gå sent i skolan och hinna med 2 hästar och sen samtigigt vara hemma i hyffsad tid e inte det lättaste! Men var hemma 10 i 8 idag, med stopp och handla skor (till fender) i en butik som vi passerar varje dag när jag åker från stallet och ett stopp på mataffären. För imorgon kommer Jonas och skor mina monster, ska rida Fender och om det är ledigt i paddocken släppa Beckie lös så hon får springa av sig då hon ska ha en chill dag men jag är inte sugen att rida ut henne på fredag annars ;) 
Har hållt min plan för veckan en så länge! Vilket jag är nöjd över för jag ändrar ofta men denna plan verkar bra för mina troll. Om ni undrar varför Fender går så lite och lätt är detför han håll på att sättas igång efter 1 vila på 1 månad typ. 
 
Veckas plan
Måndag: Dressyr på Beckie, Fender lätt pass
Tisdag: Lätt dressyrpass på Beckie, Fender vila
Onsdag: Beckie hoppning, Fender mycke trav så kondisen kommer igång igen
Torsdag: Beckie vila/leka/longering, Fender dressyr mest trav kanske travbommar
Fredag: Beckie ut, Fender hyffsat långt dressyrpass/uteritt med mycke trav
Lördag: Dressyr kanske för tränare elr ut på Beckie, Fender ut antagligen
Söndag: Dressyr kanske för tränare elr ut på Beckie, Fender dressyr intervall träning med jogging över bommar i början
Vill dit, myyyyysig tävling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0